Näin käytät korkoja arjessa – 3 simppeliä asuvinkkiä - MyStyle - Ilta-Sanomat

Näin käytät korkoja arjessa – 3 simppeliä asuvinkkiä

Kuvituskuva
Julkaistu: 19.12.2018 7:01

Nyt stailataan klassikkovaate kolmella tapaa: korolliset avokkaat arjessa.

Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän vaatekaapin perustan: niiden avulla garderobi pysyy helpon käyttökelpoisena.

Erityisesti kengissä kannattaa usein satsata laatuun ja klassikoihin, jotka kestävät niin materiaalin kuin tyylinsäkin puolesta.

Yhdet peruskengistä ovat nahkaiset, korolliset avokkaat. Kun ne hankkii mukavan matalina ja tukevina, samat kengät käyvät juhlan lisäksi arkeen. Simppelin hienostunut korkokenkämalli toimii niin juhlissa paljettien ja silkin kanssa kuin arjessa farkkujen ja neulevaatteidenkin parina.

Näin käytät korkoja arjessa.

Vihreä hame + valkoinen palmikkoneule + koristeltu vyö = 47,93 €

Kauniin hienostunut arkiasu syntyy vihreästä tekomokkaisesta pliseerihameesta, valkoisesta palmikkoneuleesta ja konjakinruskeista avokkaista. Asun viimeistelee koristeellisempi vyö. Naisellinen ja kaunis asukokonaisuus!

Kuvituskuva

Korkeavyötäröiset farkut + paitapusero + lippalakki = 33,99 €

Rentoa ja silti niin trendikästä! Yhdistä klassikkoavokkaat suosikkifarkkuihin, vaaleansiniseen paitapuseroon ja nuorekkaaseen lippahattuun.

Kuvituskuva

Pitkä ribbineulemekko + seepraraitainen koristehuivi = 49,99 €

Simppeliä mutta tyylikästä. Mokka-avokkaiden ja pitkän ribbineulemekon täydellisen yhdistelmän viimeistelee seeprakuosinen huivi.

Kuvituskuva

Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Lue sarjan muut jutut täällä!

Tuoreimmat osastosta