Kenties vuoden ihanimmat luomiväripaletit! Löysimme 4 loistotuotetta eri hintaluokista

Julkaistu:

Testattua
Käännä katseet kirsikalla tai kimalteella – näillä paleteilla luot upean juhlameikin omalla budjetillasi.
Vuoden megatrendiksi noussut kirsikka näkyy nyt luomiväripaleteissa ja toimii upeasti juhlameikissä.

Kirsikanpunaiseen taittavat sävyt sopivat useammalle kuin äkkiseltään voisi luulla – mutta jos punertava luomiväri edelleen hirvittää, näillä paleteilla syntyvät myös perinteisemmät iltaan sopivat kimalle- ja smoky eye -meikit.

Testasimme punertavat ja kimmeltävät uutuuspaletit ja totesimme ne kaikki niin laadukkaiksi, että lopputulos kestää tarvittaessa jatkoille asti.

Urban Decay Naked Cherry, 54,90 € / 15,6 g

Naked-hittisarjan uusin tulokas valloittaa herkullisilla kirsikan ja luumun sävyillä, joita paletissa on mattoina ja hohtavina. Marjaisten sävyjen lisäksi mukana on vaaleita ja persikkaisia värejä, mikä antaa mahdollisuudet myös hillitympiin lookkeihin.

Ensisijaisesti tähän palettiin kannattaa kuitenkin tarttua, jos olet näyttävän silmämeikin ystävä. Luomivärien koostumus vastaa aiempia Naked-paletteja: melko kova, mutta myös matat värit levittyvät ja häivyttyvät helposti.

Paksu muovipakkaus suojaa luomivärinappeja hyvin, ja mukana on laadukas sivellin ja iso peili.


IsaDora Eye Shadow Palette Golden Edition 67 Galactic Eyes, 24,50 € / 7,5 g

IsaDora kertoo saaneensa inspiraation tämän vuoden juhlakauden meikkiin muun muassa tähtisumun kimalluksesta. Viisi kimaltavaa nappia tarjoavat metallinhohdosta pitävälle hyvän perussetin, sillä mukana ovat kulta, hopea ja ruusukulta sekä valkoinen ja musta.

Vaikka kaikki sävyt ovat hohtavia, ne eivät ole erityisen intensiivisiä. Tällä paletilla ei tule glitter-övereitä, vaan kimallemeikiksi jossain määrin jopa luonnollinen lopputulos. Luomivärit on pakattu kompaktiin koteloon, jossa on mukana peili ja applikaattori, jonka sivellinpää on hiukan hentoinen mutta ihan käyttökelpoinen.


Anastasia Beverly Hills Sultry, 50,90 € / 10,36 g

Paras luomiväripaletti, jota olen ikinä kokeillut – ja saatat olla samaa mieltä, jos smoky eye on suosikkimeikkisi.

Anastasia Beverly Hillsin brändijohtaja Claudia Norvina Soare kertoi Instagramissa, että Sultry-paletti on vastaus toiveeseen kylmien sävyjen paletista. Mukana onkin upeita tuhkan sävyjä, kylmää metallinhohtoa sekä superlaadukas mattamusta. Musta luomiväri paljastaa usein paletin tason, ja tämä levittyy ja häivyttyy täydellisesti.

ABH:n luomivärit tunnetaan siitä, että niillä kuka tahansa onnistuu häivytyksessä. Tämän vuoksi värit myös pölisevät herkästi, mistä kaikki eivät pidä. Paletissa on iso peili, ja mukana tulee laadukas sivellin.


Maybelline Countdown Palette, 18,90 € / 12 g

Kirsikkaa, persikkaa ja kultaa – eikä yhtäkään tummaa sävyä. Jos haluat tehdä vaaleamman sävyisen juhlameikin, se onnistuu tällä paletilla.

Värisävyt ovat hyvin lähellä toisiaan, mikä tekee meikkaamisesta helppoa. Hohtovärien koostumuksesta on saatu miellyttävän kermainen, ja kullansävyisellä kimallevärillä onnistuu näyttäväkin hohtomeikki. Paletissa ei ole peiliä eikä sivellintä.


Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki tuotearviomme täällä ja seuraa kauneusjuttuja Instagramissa @iltasanomatmystyle!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt