Seuraava säväyttävä hiustrendi on tässä – oletko valmis jättitukan paluuseen? - MyStyle - Ilta-Sanomat

Seuraava säväyttävä hiustrendi on tässä – oletko valmis jättitukan paluuseen?

Malli Grace Elizabeth.

Julkaistu: 10.12.2018 7:10

Luonnolliset ja minimalistiset hiustyylit saavat kenties pian väistyä näyttävämpien kampausten tieltä, jos muotinäytöstrendeihin voi luottaa.

Juuri kun hiustrendeissä päästiin näyttävästi kiharretuista pidennyksistä ja alettiin suosia sileääkin sileämpiä suortuvia, ihastella päänmyötäistä wet lookia ja ylistää ohutta hiuslaatua, catwalkeilla marssitetaan esille mitäpä muutakaan kuin jättiläismäisiä pehkoja.

Niin se muodin kiertokulku vain menee. Juuri kun jokin saavuttaa massan suosion, edelläkävijät kääntyvät aivan toiseen suuntaan. Tuorein tyylinäyte nähtiin Versacen välimalliston näytöksessä reilu viikko sitten. Malli Grace Elizabethin päähän taiteiltu ponihäntä oli sitä luokkaa, että jo sen näkeminen sai niskalihakset särkemään.

Niinpä muotilehti Vogue kiiruhti raportoimaan, että hiuksissa suunta on nyt kohti jotain suurta, sillä myös Valentinon syksyn couture-näytöksessä kampaukset olivat varsin kuohkeita ja muhkeita.

– Näytti lähes siltä, että muhkeat tyynyt olisivat ympäröineet heidän päitään, lehti kirjoittaa.

Valentinon näkemys suuren tukan trendistä.

Hiukset seuraavaksi: mitä muhkeampi, sen parempi.

Syyllinenkin tiedetään nimetä: hiusstylisti Guido Palau, kukapa muukaan. Hänen mukaansa jo Valentinon näytöksen tyyli herätti paljon huomiota, ja tyylissä saattaa vedota sen eskapistisuus. (Paha väittää vastaan, sillä hiuslisäkekeko on todella kaukana siitä, mitä voi kuvitella arkiaamuina päähänsä loihtivansa.)

– En sano, että kaikki palaavat siihen, että hiusten ahkerasta föönaamisesta tulee trendi, mutta naiset voivat tehdä niitä valintoja. Olemme iloisia, että kauneudessa on ajatus luonnollisuudesta ja siitä, että voi iloita hiustensa omasta tekstuurista ilman, että koko ajan pitää olla laitettu. Mutta kun näkee yhtäkkiä ylilaitetut, valtavat hiukset... se on vaikuttavaa, Palau pohdiskeli Voguelle.

Versace Pre-Fall 2019 -näytös.

Korkealle päähän tehtyä, pitkää poninhäntäkampausta ovat tehneet aiemmin tunnetuksi myös julkkikset Ariana Grande ja Kim Kardashian West, joten kyllähän tämä vahvasti seuraavalta kuumalta hiustrendiltä haiskahtaa.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

Unohda ohuiden hiusten ongelmat! Asiantuntija neuvoo parhaat leikkaukset hennolle tukalle

Katse ja tukka tulevaa kohti! 9 hiustrendiä, joita haluat kokeilla vuonna 2019

Maailman helpoin ja nopein jakauskikka, jolla hiukset saa näyttämään tuuheammilta

Megaletti, rusetti, solmu ja multiponnari – opettele uudet klassikkokampaukset videolta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?