Hollywood-tason tyyli meni monelta täysin ohi! Tässä on yksi Linnan upeimmista asuista - MyStyle - Ilta-Sanomat

Hollywood-tason tyyli meni monelta täysin ohi! Tässä on yksi Linnan upeimmista asuista

Siiri Mäkelä vieraili Linnassa ensimmäistä kertaa.

Julkaistu: 7.12.2018 15:24

Vaalea designer-puku ansaitsee paikkansa Linnan juhla -tyylien kärjessä.

Itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton tiivistahtisessa kättelyssä ja myöhemmän illan julkkiksilla kuorrutetussa säihkeessä moni upea Linnan juhla -look jää usein vähemmälle huomiolle.

Niin kävi viime vuonna, kun yksi illan ehdottomasti upeimmista luomuksista meinasi jäädä kokonaan huomiotta, ja tänä vuonna efekti tuntui toistuvan.

Nuorten Agenda 2030 -ympäristöryhmän puheenjohtaja Siiri Mäkelä valitsi nimittäin ylleen huippumuotia ja saapui Linnaan yhtenä tyylikkäimmistä vieraista.

Mäkelän asussa muotimerkki Valentinon valkoinen, tyylikkään yksinkertainen couture-iltapuku täydentyi kotimaisen Lovian laukulla ja korvakoruilla.

Modernin tyylin kruunasi huipputrendikäs wet look -kampaus, jossa hiukset on viety märkää vaikutelmaa hakien taakse.

Siiri Mäkelä saapui Linnaan eleganttina.

Puku on Valentinon ja asusteet Lovian.

Valentinon puvun hinta on uutena 7000 euroa.

Puku olisi gaalakelpoinen kansainvälisen leffamaailmankin punaisilla matoilla.

Se muistuttaa hyvin paljon monia maailmanluokan tähtien gaala-asuista. Muun muassa Katy Perry, Kim Kardashian ja Gwyneth Paltrow ovat edustaneet vastaavissa asuissa.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow Oscareissa vuonna 2012.

Artisti Katy Perry esiintyi Grammy Awardseissa Valentinon puvussa vuonna 2015.

Kim Kardashian InStylen juhlissa vuonna 2015.

Instagram paljastaa, että Mäkelän tyylin takana on suomalainen pukuvuokraamo ja muita muodin ja kauneuden ammattilaisia. Tyylistä vastasi stylisti Sanna Silander, ja hiukset ja meikin teki Juho Lehiö.

Valentinon puku on puolestaan lainassa suomalaisesta designer-tuotteiden lainauspalvelu Hush Hushista.

Valinta istuu juhlan teemaan loistavasti: Lainauspalvelu kertoo sivuillaan tuovansa kuluttajille vaihtoehtoisen tavan käyttää muotia ja tasapainottaa muotialan kenttää. Lainaaminen kun on ostamista ympäristöystävällisempää, säästää kaappitilaa ja antaa pukeutumiseen tavallista laajemman kattauksen mahdollisuuksia.

Designer-puvun ostohinnaksi ilmoitetaan lainaamon sivuilla 7000 euroa, mutta lainaamalla sen saa käyttöönsä viikoksi 700 eurolla.

Siiri Mäkelän Valentino-puvun ja 25 muuta muotitoimittajan suosikkia voit käydä katsastamassa myös upeimpien pukujen koosteestamme! Lue myös, mitkä korvikset olivat tämän vuoden hitti, ja kurkkaa 20 Linnan juhla -kampausta hieman lähempää.

Seuraa MyStylea Instagramissa @iltasanomatmystyle!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?