MyStyle

Juhli tyylillä – yksi mekko, kolme edullista asuideaa

Julkaistu:

3 x tyyli
Viola stailaa joka viikko kolme erilaista asua yhden klassikkovaatekappaleen ympärille. Nyt pukeudutaan eleganttiin paljettimekkoon.
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Yksi tällainen on paljettimekko – etenkin tyylikkäänä, hillittynä ja eleganttina versiona.

Moni haaveilee juhlasesongin kynnyksellä täydellisestä paljettivaatteesta. Tiukkaakin tiukemmat, lyhythelmaiset ja kirkkaissa väreissä hohtavat kimallemekot voi unohtaa, ja panostaa juhlapukeutumisen kulmakiveen, hienostuneeseen mekkoon.

Monikäyttöisimmän paljettimekon sävykin on klassinen, esimerkiksi musta tai samppanjanvaalea. Myös malli saa olla klassisempi kuin perusbilemekoissa: pidempi ja leveämpi helma kestää tyylillisesti aikaa ja sopii monenlaisiin juhliin vaikka ympäri vuoden.

Näin puet paljettimekon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mustat ylipolvensaappaat + mustat tupsukorvakorut = 46,90 €

Hempeää kermansävyä vahvan mustan kanssa – ne luovat yhdessä täydellisen tasapainoisen, hienostuneen ja näyttävän asukokonaisuuden.


Hopeiset sandaletit + tekokarvajakku = 46,99 €

Glittermekosta voi tehdä entistä kimaltavamman ja hohdokkaamman yhdistämällä siihen hieman lisää metallinhohdetta ja näyttävän tekokarvatakin.


Herrainkengät niiteillä + keltaiset samettisukat = 47,95 €

Klassinen mekko taipuu myös hauskoihin ja nuorekkaisiin trendilookeihin. Kokeile yhdistää samppanjansävyinen mekko mustiin herrainkenkiin ja keltaisiin samettisukkiin.


Kuvat: Valmistajat

Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt