Johdoton muotoilurauta ja 5 muuta uutta täydellistä hiuslaitetta - MyStyle - Ilta-Sanomat

Johdoton muotoilurauta ja 5 muuta uutta täydellistä hiuslaitetta

Julkaistu: 4.12.2018 7:04

Adjö, huono hiuspäivä! Valitsimme kiinnostavimmat uudet muotoilulaitteet, joilla kuivaat, suoristat ja kiharrat kuin ammattilainen.

TEHOKAS PUHURI

Dyson Supersonic -hiustenkuivaaja

Dyson Supersonic on hiustenkuivainten Tesla: todella kallis, mutta aivan omaa luokkaansa.

Fööni on kevyt kädessä, sillä sen moottori on sijoitettu poikkeuksellisesti kahvaan. Digitaalimoottori pyörii 110 000 kertaa minuutissa, ja paksukin tukka kuivuu kolmanneksen nopeammin, ilman paahtavaa kuumuutta. Lämpötilansäädin säästää hiuksia. 399 €.

VÄRIN SUOJAAJA

Remington Advanced Colour Protect -hiustenkuivain

Kuivain on tarkoitettu erityisesti värjätyille hiuksille. Sen keraaminen ritilä luovuttaa hiuksiin mikrohoitoaineita, ja ionisointi vähentää hiusten sähköisyyttä. Kolmemetrisestä johdosta plussaa. 79,95 €.

KIHARATAIKURI

Babyliss Curl Secret Digital Sensor C1500E -kiharrin

Näyttää hieman pelottavalta, mutta on näppärä käyttää. Kiharrin imaisee hiussuortuvan sisäänsä ja kieputtaa sen kauniiksi kiharaksi kädenkäänteessä. Kiharrin tekee 25 tai 35 millin kiharaa, ja lämpötilaa säätämällä kiharasta saa tiukempaa tai löysempää.

Keraamiset pinnat ovat hellävaraiset hiuksille, ja laitteella on peräti viiden vuoden takuu. 179 €.

JÄTTIPIIPPARI

Hot Tools 38 mm Gold Salon Curling Iron -kiharrin

Kiharrin on viimeistelty 24 karaatin kultauksella. Teet sillä isoa, pehmeää kiharaa. Voit pitää kihartimen kärjestä turvallisesti kiinni, koska se pysyy viileänä.

Laite sammuu automaattisesti kahden tunnin kuluttua, jos unohdat sen päälle. Kihartimen lämpötilan voi säätää 140–220-asteiseksi. 129 €.

KLASSIKKO VAILLA VERTAA

Ghd Platinum+ -muotoilurauta

Tässä on kulttibrändin uusin muotoilurauta. Se ennakoi muun muassa hiusten paksuuden ja käsiteltävän osion koon ja säätää tehoja sen mukaan.

Raudan anturit valvovat lämpötilaa 250 kertaa sekunnissa, jolloin se pysyy koko ajan hiuksille turvallisimmassa 185 asteessa. Suoristajalla on kolmen vuoden takuu. 265 €.

NÄPPÄRÄ JA LANGATON

Balmain Cordless Straightener -muotoilurauta

Ladattavan ja langattoman raudan käyttöaika on 30 minuuttia. Pienikokoinen ja kevyt suoristaja on parhaimmillaan puolipitkälle tai lyhyelle tukalle.

Myös hiusten muotoilu laineille ja kiharoille onnistuu, ja hiukset luistavat titaniumlevyjen välissä mutkattomasti. Kolmiportainen lämmönsäätö: 160/180/200 astetta. 220 €.

Lue lisää:

Katse ja tukka tulevaa kohti! 9 hiustrendiä, joita haluat kokeilla vuonna 2019

Leikkaatko otsatukkasi itse? Käsittämättömän simppeli teippiniksi takaa tasaisen lopputuloksen

Kiharra, kuivaa, suorista – tässä nyrkkisäännöt, joiden avulla onnistut hiusten muotoilussa

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?