MyStyle

Toimistosta suoraan juhliin! Näin se käy, vinkkaa tyylibloggaaja Metti Forssell

Julkaistu:

Metti
Törmään usein tilanteisiin, joissa samalla asulla pitäisi mennä aamusta iltaan ja tilaisuudesta toiseen, kirjoittaa Metti Forssell.
Loppuvuosi on täynnä erilaisia juhlia ja illanistujaisia. Joulunaika tuo ihmisiä yhteen ihanalla tavalla, ja syitä juhlaan on monia.

Itse törmään usein tilanteisiin, joissa samalla asulla pitäisi mennä aamusta iltaa ja tilaisuudesta toiseen. Varmasti myös monille muille tuttu tunne?

Vaatekaapista pitäisi löytyä sellaisia vaatteita, joilla voi mennä toimistosta suoraan vaikka vähän juhlavampiinkin tilaisuuksiin.

Tässä omat vinkkini.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Klassinen musta mekko

Hyvin istuva musta mekko on oivallinen valinta vaatteeksi, jolla pitää mennä aamusta iltaan. Esimerkiksi paksua mustaa trikoota oleva mekko on erinomainen valinta, sillä se on juuri sopivalla tavalla tyylikkään arkinen työkäyttöön, mutta mukautuu erinomaisesti myös iltamenoihin vain asusteita vaihtamalla.

Yhdistä mustan mekon kanssa toimistoon neuletakki ja mustat sukkahousut ja vaihda iltatilaisuuteen korkokengät sekä juhlavammat korut, kuten esimerkiksi näyttävät korvakorut.


Leveät housut

Leveälahkeiset housut ovat todella trendikkäät juuri nyt. Housujen upea laskeutuvuus tekee niistä silmiinpistävän vaatteen. Leveälahkeiset housut sopivat sekä toimistoon että juhlaan.

Pue päälle kaunis silkkitoppi, muhkea pooloneule sekä leveälahkeiset housut – tässä on sinun täydellinen asu toimistoon. Kun neuleen ottaa pois on silkkitopin ja leveälahkeisten housujen kombinaatio mitä täydellisin juhlavampaankin menoon.


Metti kirjoittaa MyStylelle joka viikko muodista, kauneudesta, tyylistä ja trendeistä. Lue kaikki jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt