MyStyle

Työmeikistä juhlameikiksi? Näillä vinkeillä muutos onnistuu muutamassa minuutissa

Julkaistu:

Me Naiset
Toisinaan kemuihin on kiirehdittävä suoraan töistä. Ammattilaisen neuvoilla muunnat arkimeikin juhlakelpoiseksi sukkelasti vaikka työpaikan vessassa.

Miten taion arkisen silmämeikin hippakelpoiseksi?

1. Luomivärillä tuot helposti juhlavuutta katseeseen. Kun levität voidemaista tummempaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle, et joudu säätämään useamman sävyn ja erilaisten varjostusten kanssa. Voidemainen ja metallinhohtoinen koostumus on trendikäs valinta iltajuhlaan.

2. Jos arkimeikkiisi kuuluu ylärajaus, tee meikistä juhlakuntoinen alarajauksella. Pehmeä sisärajaus tuo syvyyttä katseeseen.

3. Levitä jo aamulla ripsiisi maskaraa – sitä on mahdollista kerrostaa kuivuneenakin. Näin voit viimeistellä juhlameikin sutimalla pari uutta ripsivärikerrosta. Jos irtoripset ovat sinulle tuttuja, saat niillä lisäpuhtia juhlalookiin hetkessä.

Miten kulahtaneen meikkipohjan voi korjata?

1. Paras keino freesata meikkipohja on suihkia kasvoille aluksi pari painallusta raikastavaa kasvosuihketta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

2. Peitevoiteella on kätevä korjata kohdat, joista meikkivoide on kulunut – usein erityishuomiota kaipaavat nenänpielet ja silmänaluset. Meikkivoidetta asteen vaaleampi peitevoide tuo kasvoille kirkkautta ja kolmiulotteisuutta, jos sitä levittää kevyesti myös huulten amorinkaarelle ja nenänvarteen.

3. Jos haluat kiillon kuriin, viimeistele pohjameikki sipauksella puuteria. Voit myös tehdä mattaisella aurinkopuuterilla kevyttä varjostusta poskiluun alle ja otsalle hiusrajan tuntumaan.

Kuinka huulimeikistä saa kauniin ja kestävän, kun pohjalla on puoliksi kulunut huulipuna?

1. Kuivuneen ja epätasaisen punakerroksen päälle on vaikea tehdä kaunista meikkiä, joten pyyhi vanha huulipuna pois ja keskity huulten nopeaan kosteutukseen. Levitä huulille paksu kerros huulivoidetta, anna vaikuttaa pari minuuttia ja pyyhi ylimääräinen voide pois.

2. Rajaa ja väritä huulet tarkasti rajauskynällä – näin luot huulimeikille kestävän pohjan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

3. Jos kaipaat luonnollista lookia, levitä rajauskynän päälle kerros nudensävyistä kiiltoa. Kaivatessasi näyttävää ja pysyvää lopputulosta tartu mattahuulipunaan.

Lue lisää:

Niin omituista kuin se onkin, tämän hetken kuumin silmämeikkiväri on pinkki – herkulliset kuvatodisteet

Pimeää ja harmaata – eli nyt on glittervuodenaika! 4 tapaa käyttää ”keijupölyä” meikissä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt