Yksi luomivärisävy on nyt yli muiden – nämä kuvat innostavat sinutkin kokeilemaan - MyStyle - Ilta-Sanomat

Yksi luomivärisävy on nyt yli muiden – nämä kuvat innostavat sinutkin kokeilemaan

Julkaistu: 22.11.2018 18:32

Varoitus! Pinkki luomiväri on sittenkin yllättävän toimiva silmämeikkisävy – ja siitä saattaa tulla sinunkin suosikkisi.

Kirjoitin vuosi sitten, että vaaleanpunainen luomiväri tekee tuloaan meikkitrendien huipulle. Vielä silloin suhtautumiseni oli varsin epäilevä.

Trendikäs silmämeikki saattaisi arjessa kääntyä lähinnä itkettyneeksi punerrukseksi silmäluomilla.

Vähän myöhemmin rohkaistuin ja testasin tyyliä, mutta en hennolla vaaleanpunaisella vaan kirkkaammalla, aavistuksen hohtavalla pinkillä. Sehän toimii!

Meikistä saa helposti skarpin näköisen levittämällä kunnon kerroksen mustaa ripsiväriä ja tasoittamalla ihon sävyä meikkivoiteella.

Tänä syksynä on viimein uskottava, että pinkki todella on värien ykkönen, sillä sitä tulee nyt vastaan joka paikassa.

Syksyn muotinäytöksissä se oli yksi suosituimmista luomivärisävyistä, ja Instagramin meikkikuvat suorastaan pullistelevat pinkkiä. Uusissa luomiväripaleteissakin on siirrytty punaruskeista sävyistä heleämpiin pinkkeihin, fuksioihin ja vaaleanpunaisiin.

On lukuisia tapoja toteuttaa pinkki silmämeikki. Sävy näyttää upealta peittävänä mattapintana, hohtavana kimalteena tai trendikkäänä wet look -kiiltona.

Ehkä helpointa on aloittaa aavistuksen hohtavalla koostumuksella, sillä ne ovat usein helppoja häivyttää ja toimivat sellaisenaan, ilman yhdistelyä muihin sävyihin. Myös pinkki rajaus on lystikäs matalan kynnyksen tapa kokeilla uutta sävyä.

Jos haluaa välttää Barbie-lookin, vaaleanpunaisen ja kimaltavan huulikiillon sijaan kannattaa suosia mahdollisimman neutraalia huulimeikkiä. Tosin malli Rosie Huntington-Whiteley näytti, että pinkki silmämeikki sopii myös kirkkaanpunaisen huulipunan pariksi:

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Voit lukea alkuperäisen jutun täältä.

Lue myös:

7 yllättävää tapaa tehdä hieno silmämeikki helposti

Näin paljon erilaiset silmänrajaukset muuttavat ulkonäköä – testasimme 6 eri vaihtoehtoa

Meikkiammattilaiset sen tietävät: hohtava luomiväri yllättävässä kohdassa imartelee kaikkia

Meikkitaito, joka kannattaa ottaa haltuun: yhden luomivärin silmämeikki

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?