Jättitesti: 16 kulmakarvaväriä! Löysimme muutaman todella ostamisen arvoisen tuotteen

Julkaistu:

Testattua
Harvakarvainen kulmakarvojen himomeikkaaja otti kulmatuotteet testiin. Yksi tuoteryhmä nousi uudeksi suosikiksi, ja testin voittaja on täydellinen luksustuote.
Kulmakarvojen korostaminen meikillä on olennainen osa raikasta ja viimeisteltyä ilmettä ja kasvonpiirteiden määrittelyä. Hyvät kulmat kehystävät kasvoja, meikkaamattomat kulmat jättävät koko muun meikin valjuksi.
  • Katso videolta, kuinka ammattilainen meikkaa kulmat!

Otimme markkinoiden uusimmat kulmakarvatuotteet testiin. Näin pomadet, geelit, kynät ja puuterimaiset meikkituotteet toimivat.

POMADET

 

Kaikki pomadet nousivat uusiksi suosikeikseni – tällaisia tuotteita kolokulmainen ihminen on kaivannut!

Maybelline Tattoo Brow Pomade Pot, 15,90 €

Olen elämäni aikana testannut todella paljon erilaisia kulmakarvatuotteita, mutta pomadea minulla ei ennen ole ollut. Pelottaa, että kulmista tulee todella piirretyn näköiset, mutta testataan. Positiivinen yllätys iski heti: paketin kyljessä on ohjeet, kuinka tämä pitää tehdä oikein. Jes!

Levittäminen onnistuu yllättävän helposti, mutta tilanne näyttää tässä vaiheessa todella pahalta. Kulmakarvani näyttävät siltä, että ne on piirretty mustalla merkkaustussilla.

Jatkan rohkeasti loppuun, vaikka epäilys kalvaakin sisintä, ja otan käyttöön levityssiveltimen toisessa päässä olevan harjan. Kun kaikki ohjeissa olevat kohdat on tehty, tulos on todella miellyttävä: tasainen, tarpeeksi muttei liian tumma ja koloja ei näy. Kyseessä on tattoo brow ja nimensä mukaan se todella pysyy.

Tuote kävi mukana lomareissulla Kreikassa ja väri pysyi paikallaan myös lämpimissä olosuhteissa. Ainoa miinus tämän tuotteen kanssa on se, että siisti lopputulos vaatii melko paljon aikaa, joten kiireessä tämän kanssa ei kannata sutia.

Arvosana: 4½ / 5


L’Oréal Paris Paradise Pomade Extatic, 14,90 €

Purkin erikoinen ulkoasu herättää kummastusta: sivellin pitää nostaa erikseen irti ja sitten vielä rullata korkki auki. Toisaalta, sivellin on kiinni purkissa, joten se ei katoa meikkipussin syövereihin.

Pomade on huomattavasti kevyempää ja ”puuterimaisempaa” kuin Maybellinen tuotteessa, joten se ei tartu yhtä hyvin koloihin. Joudun kaivamaan esille oman kulmaharjani, että saan lopputuloksesta luonnollisen, sillä tuotteen mukana ei ole kuin levityssivellin.

Tuote pysyy paikallaan ihan hyvin, mutta jumpalla hikoillessa tuote alkaa suttaantua. Onneksi kyseessä on melko ”kevyt” väri, eivätkä koko kasvot ole epämääräisen ruskean värin peitossa.

Arvosana: 4 / 5


Paese Brow Couture Pomade, 19,90 €

Testin kolmannen pomaden levittäminen on haastavampaa, sillä purkin mukana tuli vain todella lyhytvartinen sivellin. Käsi peittää sen, mihin tuotetta on laittamassa.

Koostumus on kuitenkin miellyttävä: hivenen puuterimainen, mutta silti tarpeeksi jämäkän oloinen. Tällä tuotteella saa peitettyä kulmissa olevia koloja ja jopa vähän paksunnettua ohuita kulmia.

Kaiken kaikkiaan tuote on melko peruskamaa sekä värinsä, rakenteensa että pysyvyytensä osalta: iltapäivästä osa kulmasta saattaa pyyhkiytyä vahingossa hihan suuhun. Yleisesti ottaen kaikki pomadet nousivat silti uusiksi suosikeikseni – tällaisia tuotteita kolokulmainen ihminen on kaivannut!

Arvosana: 3½ / 5


KULMAGEELIT & KULMAMASKARAT

 

Kololliset kulmakarvat omaavat ihmiset eivät pärjää pelkällä kulmamaskaralla tai -geelillä.

Paese Brow Couture Gel, 14,50 €

Törmäsin kaikkien testissä olleiden kulmageelien ja -maskaroiden kohdalla samaan ongelmaan: ne eivät käy minulle, jolla on harvat kulmakarvat. Kulmakarvani ovat nuoruudessa tehtyjen nyppimistyperyyksien ja pienen arven vuoksi melko kapeat ja niissä on koloja.

Geelituotteilla tuuheat kulmat saisi varmaan näyttäviksi, mutta koloja niillä ei täytetä.

Tuote näyttää päältä päin kiinnostavalta: metallinhohtoinen tummanruskea kynä, jonka toisessa päässä on rulla. Korkin alta paljastuu kuitenkin yllätys, sillä harja muistuttaa hieman kovaa ripsiväriharjaa. Kun toisesta päästä rullaa, harjan keskeltä alkaa tulla väriä – vähän liikaakin. En tiedä kuinka tätä pitäisi edes levittää.

Kun saan sutattua tuotteen jotenkuten kulmiini, lopputulos ei ole mairitteleva, vaan kuten sanottu, jotenkuten sinne päin.

Arvosana: 1½ / 5


Andmetics Brow Mascara, 14,90 €

Kulmamascara näyttää aivan kuin ripsiväriltä: holkki, jonka sisällä on pieni harja levitystä varten. Tämän levittäminen on huomattavasti helpompaa kuin edellisen geelin, ja tämä tarttuu jopa vähän kulmissani oleviin koloihin.

Lopputulos ei kuitenkaan miellytä omaa silmääni. Kulmani ovat epätasaiset, koska tuote tarttuu tiukasti karvoihin tehden niistä paksun näköiset. Kolot sen sijaan näyttävät entistä ”kaljummilta”. Tuote kuitenkin pysyy paikallaan yllättävänkin hyvin. Tuuheille kulmille tämä toimisi.

Arvosana: 2 / 5


Miss Beauty London Brow Gel, 2,98 €

Tämän kulmageelin rakenne miellyttää minua. Se ei ole liian geelimäistä eikä liian tönkköä.

Holkin sisällä oleva harja kuitenkin hämmentää. Se on todella suuri: tavallisen ripsiväriharjan kokoinen. Kuinka sillä pitäisi osua vain kulmakarvoihin eikä niiden yli?

Hankaluuksiahan se tuottaakin, mutta loppujen lopuksi onnistun siinä, vaikkakin lopputulos on melko epätasainen. Tilanne on sama kuin muiden testattavien geelien kanssa: tuote tarttuu kunnolla vain karvoihin, ei muualle.

Arvosana: 2 / 5


Oriflame The One Browcara, 13 €

Tämä on ensimmäinen tuote, jossa huomaa jonkin tuoksun. Tuoksu ei ole vahva eikä epämiellyttävä, mutta olemassa.

Pienellä levitysharjalla joutuu jälleen sutimaan vähän sinne päin, mutta lopputulos on mukiinmenevä. Tuote levittyy yllättävän hyvin, eikä jää paksuiksi tönköiksi karvoihin. Väri ei tunnu kuitenkaan kuivuvan kunnolla ja vielä pitkän ajan päästäkin se tuntuu hieman tahmealta ja suttaantuu helposti.

Yleisesti ottaen kololliset kulmakarvat omaavat ihmiset eivät pärjää pelkällä kulmamaskaralla tai -geelillä, vaan lisäksi tarvitsee toisen tuoteryhmän tuotteen, jolla kaikki kolot saa täytettyä.

Arvosana: 2+ / 5


PUUTERIMAISET TUOTTEET

Bronx Colors Eyebrow Travel Kit, 11,90 €

Pieni neliskulmainen kotelo pitää sisällään kolme eri sävyä: vaalean korostusvärin sekä kaksi eri ruskeaa. Värivaihtoehtoja löytyy kolmena eri tummuusasteena omien kulmien mukaan.

Plussaa tuote saa mukana tulevasta kaksipäisestä sudista, jonka toinen pää on hieman ”sienimäinen”, sekä kannessa olevasta peilistä. Onhan se oleellinen osa matkapakkausta.

Lyhytvartinen suti on hivenen haastava, mutta lopulta punatukkainen ja pisamakasvoinenkin testaaja saa loihdittua luonnollisen näköiset kulmat paketin tummimmalla sävyllä. Korostusväri on kiva lisä. Tämä on perus puuterimainen tuote, joka levittyy helposti ja pysyy kelvollisesti.

Arvosana: 2½ / 5


Essence Make Me Brow Eyebrow Powder, 3,09 €

Kulmapuuteri on pakattu pitkulaiseen purkkiin ja sitä levitetään sienimäisellä applikaattorilla. Pigmenttiä on tarpeeksi, joten pienet – ja vähän suuremmatkin – kolot täyttyvät helposti. Lopputulos on siisti ja ”pehmeän” näköinen.

Kun tuotetta laittaa, niin puuterimainen koostumus saattaa hieman varista poskille. Kun tuote on kulmissa, niin se pysyy paikallaan yllättävänkin hyvin. Epäilin aluksi, että se varisee nopeasti pois, mutta ei. Se ei myöskään suttaannu helposti.

Arvosana: 4+ / 5


Lancôme Brow Densify Powder-To-Cream, 26,90 €

Tämä kulmapuuteri muuttaa koostumustaan voidemaiseksi, kun sen levittää kulmiin. Ominaisuus parantaa pysyvyyttä, ja vastoin kuin vastaavanlainen kilpailijansa, tämä ei varise läheskään yhtä paljon levitettäessä.

Pitkän applikaattorin ansiota levittäminen on helppoa ja näkee, mihin väriä on laittamassa. Tuote ei jämähdä kiinni kulmakarvoihin ja tee niistä tönkköjä, vaan lopputulos on luonnollisen näköinen. Väriä voi kuitenkin helposti laittaa liikaa ja silloin kulmat näyttävät todella piirretyiltä.

Tuote pysyy paikoillaan koko päivän aamulla alkaneesta työvuorosta iltapäivän kauppareissuun ja illan juoksulenkkiin. Monen tuotteen kohdalla tässä vaiheessa ei olisi enää mitään poistettavaa, mutta meikinpoistoliinaan tarttuu vielä paljon väriä.

Tämä tuote nousi heittämällä suosikiksi!

Arvosana: 5- / 5


KYNÄT

Paese Brow Couture Pencil, 14,50 €

Kynä on mieluinen yllätys. Se on kooltaan monia muita vertailussa olleita tuotteita suurempi, ja toisesta päästä löytyy jykevä harja.

Kynä on hieman jämäkkä, mutta hetken lämmittelyn jälkeen se kulkee hyvin kulmilla. Väri on intensiivinen ja luonnollinen, lopputulos siisti. Jälki pysyy tasaisena pitkään ja pysyy paikoillaankin erittäin hyvin eikä lähde valumaan.

Arvosana: 3 / 5


Boho Green Revolution Crayon Sourcils Bio, 8,50 €

Tämä oli testin ainoa luonnonkosmetiikkatuote, ja toivoin sen olevan hyvä.

Valitettavasti jouduin pettymään. Aluksi kaikki vaikutti hyvältä: perus kulmakynä, joka sai plussaa kynän toisessa päässä olevasta harjasta. Testipäivä oli aurinkoinen ja heti, kun tuli yhtään lämmin tuote alkoi ”sulaa”. Ei tarvinnut kuin pikkuisen vahingossa hipaista kasvoja, niin kulmissa olleesta väristä ei ollut enää tietoakaan. Harmi!

Arvosana: 2 / 5Maybelline Brow Precise Micro Pencil, 7,50 €

Tämä on testin ainoa kynä, jossa terä on automaattinen ja ihan pikkuruinen. Kynä soveltuukin hyvin tarkkaan työhön ja pienenpienten yksityiskohtien hiomiseen.

Jos koko kulmat pitää piirtää, kannattaa ehkä valita suuripäisempi tuote, sillä tällä siihen kuluu aikaa.

Väri on kuitenkin tarpeeksi jämäkkä peittämään pienet koloset ja tuotteen pysyvyyskin on perusluokkaa. Harja on puolestaan vähän turhan kova, ja vie helposti liikaa väriä mennessään. Plussana se, tätä tuotetta voi käyttää helposti myös trendikkäiden pisamien piirtämiseen nenän varteen!

Arvosana: 3- / 5


Lancôme Monsieur Big Brow, 23 €

Pakkaus herätti heti mielenkiintoni: laatikosta ilmestyi paksu vahakynä, jonka toisessa päässä oli pehmeä suti.

Vaikka kynän pää on paksu, se toimii hyvin. Kynä on kuitenkin hieman turhan pehmeä, joten se suttaantuu helposti. Pakkauksessa luvataan 24 tuntia kestävä lopputulos, mutta ainakaan minun kulmissani tuote ei pysynyt yhtään muita perustuotteita paremmin.

Arvosana: 2½ / 5


Miss Beauty London Eyebrow Pencil, 1,89 €

Harmistuksekseni jouduin heti huomaamaan, että tästä kynästä puuttuu kokonaan kaikista muista kynistä löytyvä harja. Niitä löytyy itseltä vinot pinot, mutta olisihan se kätevä lisä.

Kynä on vähän turhan pehmeä ja suttaantuu helposti. Sävy ei ehkä ole se kaikkein oikein, mutta kyllä tällä kulmat saa piirrettyä kohdilleen.

Lopputuloksen pysyvyys ei ole huippuluokkaa, sillä pehmeä väri karkaa päivän mittaan helposti muille maille. Mutta tämäkin tuote on ihan peruskynä, jollainen löytyy varmasti jokaisen kulmakarvojaan meikkaavan ihmisen meikkipussista.

Arvosana: 2½ / 5


L’Oréal Paris Brow Artist Xpert, 8,90 €

Pakkaus näyttää tussilta, mutta se onkin vahamainen kynä. Terän muotoilu on kolmiomainen, mikä hieman yllätti, mutta se toimii aivan kuten muutkin kynät.

Tuotteessa ei ole mitään erityistä kehuttavaa muttei moitittavaakaan. Peruskynä, jonka toisessa päässä on harja luonnollisemman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Arvosana: 3- / 5


Kuvat: Valmistajat

MyStyle testaa kosmetiikkaa joka torstai. Lue kaikki kauneustuotteiden arviot täällä! Seuraa meitä myös Instagramissa @iltasanomatmystyle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt