MyStyle

Haussa täydellinen pikkumusta? Yksi malli sopii kaikille vartaloille – katso kuvatodisteet

Julkaistu:

Muoti
Jos talven juhlien mekkoshoppailu tuskastuttaa, ota muistiin nämä vinkit.
Vaikka mekkoja tuntuu olevan nykyisin ihan joka lähtöön, moni tuskailee juhlavaateostoksilla. Runsauden pula ja oman kropan vaatimukset saavat hikoilemaan sovituskopissa.

Jos mekko on ostoslistalla mutta pelkkä ajatuskin vaatekaupoista ahdistaa, paina mieleen muutama sääntö jokaista kroppaa imartelevasta mekkomallista.

Vinkki ei ole uusi: mekin olemme vinkanneet universaalisti imartelevasta mekosta aiemmin. Myös Daily Mail listasi jo vuonna 2011 herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin kihlajaisten aikaan syyt sille, miksi Catherinen mekko sopii jokaiselle.

Niin päärynä- ja tiimalasivartaloiset, sporttiset ja pikkuruiset, pluskokoiset ja rintavat voivat pukea tämän vaatteen: pitkähihaisen kietaisumallisen mekon. Pitkät tai 3/4-hihat, V-pääntie, vatsan yli kulkeva kietaisu ja polven ylle yltävä helma ovat elementtejä, joiden sanotaan sopivan kaikille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pitkähihaisen kietaisumekon ilmettä voi venyttää oman maun mukaan esimerkiksi materiaalivalinnalla ja helmanpituudella. Mekon perusajatus ja kauniisti pukeva look pysyvät samana.

Katso vaikka!


Luo tyyli näillä

Kokosimme ketjuliikkeistä muutaman vaihtoehdon, joilla sujautat juhlatunnelman yllesi parissa sekunnissa – ja näytät takuuvarmasti hyvältä. Nämä mekot eivät kiristä, purista tai vilauta, ja imartelevat kaikkia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt