MyStyle

Hämää olemuksesi hoikemmaksi vaatteilla – ammattilaisen 4 takuuvarmaa niksiä hoikistavat heti

Julkaistu:

Pukeutuminen
Jos tavoitteenasi on hieman todellisuutta pidempi ja slimmimpi vaikutelma, ota pukeutumisen asiantuntijan ohjeet käyttöön.
Sekä perinteisen suomalainen roteva kroppa, niin ikään meille tavanomainen lyhyt varsi että kaiken kaikkiaan isokokoinen vartalo hyötyy vinkeistä, joilla saa huijattua olemuksesta hieman siromman ja pidemmän.

Tällaiset niksit listaa hyvän työtyylin ammattilainen Ulla Rask tuoreessa teoksessaan Urapukeutujan opas (No tofu publishing). Rask jakaa kirjassaan neljä hoikentavan pukeutumisen peruskikkaa.

Jos tavoittelet vaatteilla hoikempaa olemusta, ota nämä neuvot huomioon.

Koko asu samaa väriä

Raskin mukaan koko asun luominen samalla tummalla värillä tekee vartalosta kapeamman ja pidemmän näköisen. Efekti perustuu siihen, ettei vartalon linja katkea missään kohtaa.


Tummaa ja tukevaa kangasta

Raskin mukaan moni tukevampi nainen sortuu käyttämään ohuita ja runsaskankaisia vaatteita, joissa ei ole selkeää muotoa. Muoto on kuitenkin avainasemassa imartelevassa pukeutumisessa: hyvä leikkaus, laadukas ja tukeva kangas ja selkeä siluetti ovat pukevien vaatteiden tärkeät kriteerit.


Suorista linjat

Rask muistuttaa ikiaikaisesta ohjeesta, jossa vaakaraidat leventävät ja pystyraidat pidentävät. Raidalliset vaatteet eivät ole ainut keino käyttää kikkaa, vaan efektin voi luoda myös esimerkiksi avoimen takin tai neuletakin luomilla pystylinjoilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vaakalinjoja ei kannata luoda vartalon leveimpään kohtaan vaan vyötärölle. Linjoja luovat vaatteiden rajakohdat tai esimerkiksi vyö – siksi esimerkiksi juuri lantion leveimpään kohtaan päättyvä puseron helma ei ole se imartelevin.


Pieni on kaunista

Viimeisenä kikkana Rask kiinnittää huomion kuoseihin. Toisin kuin ehkä monesti ajatellaan, suuret kuviot nimenomaan suurentavat olemusta. Keskikokoinen tai pienempi printti on siis usein pukevampaa kuin suuri.


Lähde: Ulla Rask: Urapukeutujan opas, No tofu publishing 2018.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt