5 + 1 huipputuotetta aamuihin, joina ei ehdi tai huvita meikata – toimittajan suosikit - MyStyle - Ilta-Sanomat

5 + 1 huipputuotetta aamuihin, joina ei ehdi tai huvita meikata – toimittajan suosikit

Julkaistu: 5.11.2018 10:56

Nopein meikki on sellainen, jonka levittäminen onnistuu vaikka silmät ummessa. Nämä kätevät tuotteet ansaitsevat paikan arkimeikkipussissa!

Kun aikaa tai jaksamista ei liiemmin ole, mutta naamaa tekisi kuitenkin mieli vähän laittaa, tarvitaan nopeasti pieniin ihmeisiin kykeneviä tuotteita. Siis sellaisia, jotka voi vain lätkäistä naamaan ilman ylimääräistä tarkkuustyötä ja kaiken maailman häivyttelyhömpötyksiä.

Me Naisten toimituksen kauneusintoilija paljastaa kiireisten aamujen tuotesuosikkinsa:

Kulmat kuntoon sukkelasti

Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler -kulmamaskara, 8,50 €.

”Aluksi kavahdin outoa harjapäätä, mutta kun siihen tottui ja oppi oikean levitystekniikan, tuote osoittautui erittäin päteväksi. Sen levittäminen on nopeaa ja säästää taiteelliselta tusaamiselta kulmakynien ja -värien kanssa.

Värillinen kulmakarvamaskara sisältää pieniä kuituhippusia, joten se antaa kulmiin värin lisäksi tuuheutta. Tuotteen toimiminen kuitenkin edellyttää, että otsalla on jonkinlaiset omat kulmakarvat, joihin massa voi tarttua.”

Sipaisu silmien alle

Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynä, 44,50 €.

”Useita erilaisia peitevoiteita kokeilleena olen jälleen innostunut vanhasta kunnon valokynästä. Yves Saint Laurentin klassikko on helppo levittää putkilon päässä olevalla tarkalla siveltimellä juuri sinne, missä tuotetta tarvitaan.

Peittävyydessä se ei päihitä tuhteja peitevoiteita, mutta kirkastaa kasvojen tummimmat kohdat ihanasti. Jos meikki on muuten kevyt, tummia silmänalusia ei edes tarvitse saada kokonaan peittoon – niissä on jotain ranskalaistyyppistä eleganttia huolettomuutta. Ja jälleen säästyy aikaa, kun meikkipohjasta ei edes yritä tehdä viimeisen päälle täydellistä.”

Näppärä puikkomeikki

Rimmel Insta Duo Contour Stick korostus- ja varjostuspuikko, 10,50 €.

”Clinique lopetti Chubby Stick -aurinkopuuteripuikkonsa valmistamisen, mutta Rimmelin edullisempi varjostuspuikko ei häviä sille oikeastaan yhtään. Olen huomannut, että voidemainen aurinkopuuteri tai varjostus on puuterimaista huomattavasti nopeampi tapa saada hieman väriä ja muotoa kasvoille. Sitä voi sipaista suoraan kosteusvoiteen päälle ja häivyttää joko sormilla tai siveltimellä.

Vaikka tuotteen kyljessä lukee contour, sen sävy ei ole liian harmaa varjostussävy, vaan siinä on myös häivähdys lämpöä. Tuplapuikossa tulee mukana myös korostussävy, josta en ole niin innoissani, mutta esimerkiksi matkalla monikäyttötuote voi olla ihan paikallaan.”

Täydellinen kiilto korppuhuulille

Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer Gloss -huulilakka, sävy Honey Nude, 11,90 €.

”Kun syksy on kuivattanut huulet, mattapunille ei voi uhrata edes puolikasta ajatusta. Huulikiilto sen sijaan toimii mainiosti myös korppuhuulilla ja jopa näyttää hyvältä!

Max Factorin hunajalakka on kuin tavallista parempi huulikiilto, sillä siitä saa parilla pyyhkäisyllä huuliin sekä väriä, kosteutusta että kiiltoa. Sopivan tahmea koostumus myös pysyy huulikiilloksi kiitettävän hyvin. Sävy Honey Nude toimii ainakin vaaleahipiäisen arkimeikissä mainiosti.”

Kuultoa poskipäille

NYX Professional Makeup Dose Of Dew Face Gloss Stick -korostuspuikko, n. 10 €, esimerkiksi Cocopanda, Eleven -verkkokaupoista.

”Kaikille suosikkituotteilleni näyttää käyvän ennen pitkää niin, että niiden valmistus lopetetaan, ja tämänkin korostuspuikon saatavuus alkaa näyttää hieman heikolta vuoden takaiseen verrattuna.

Tämä eroaa tavallisista korostuspuikoista niin, että väri on nimensä mukaisesti face gloss. Se antaa kasvoille ennemmin kosteannäköistä hehkua kuin metallinsävyisen kuorrutuksen, koska mukana ei ole voimakasta pohjasävyä. Poskipäiden lisäksi tätä voi sipaista esimerkiksi silmäluomille ja silmien sisänurkkiin, jos luomivärin levittäminen ei huvita.”

+ Mikä tahansa voidemainen luomiväri

”Jos silmämeikkiin tekee mieli panostaa edes vähän, olen havainnut voidemaisen luomivärin kätevämmäksi kuin puuterimaisen. Monet niistä asettuvat luomelle kuin pohjustusvoide, jolloin luomia ei tarvitse erikseen pohjustaa. Voidemaisen värin voi levittää ja häivyttää näppärästi sormenpäällä.”

Kuvat: Valmistajat

Lue myös:

Tässä se on: maailman helpoin ja nopein tapa meikata luonnollisen näköiset kulmakarvat

5 vai 15 minuuttia aikaa? Näin teet onnistuneen pikameikin

Mitä ihmettä? Vanha kasvovoideneuvo saattaakin olla syynä siihen, että meikkivoide levittyy epätasaisesti

7 yllättävää tapaa tehdä hieno silmämeikki helposti

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?