MyStyle

Kolme täydellistä asua edullisesti! Minkä sinä valitset?

Julkaistu:

Tyyliä edullisesti
Viola valitsee joka viikko yhden luottovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua edullisesti. Nyt stailataan neuletakki.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat vaatekaapin perustan: niiden ympärille voi luoda tyylikkäitä kokonaisuuksia rajattomasti.

Syksyllä ja talvella tärkeimpiin kulmakiviin kuuluu villaneule. Villapaitojen lisäksi neuletakeilla on paikkansa.

Kietaisumalli on niin mekoissa kuin paidoissakin klassinen malli, joka toimii kaikenlaisille vartalotyypeille. Sama pätee kietaistavaan neuletakkiin.

Hillitynsävyisen villatakin voi kietaista niin kukkakuosin, denimin kuin vakosametinkin kaveriksi. Näin puet klassikon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Raitapaita + viininpunaiset vakosamettihousut + viininpunaiset loaferit = 54,94 €

Hienostunut ja klassinen syyslook syntyy trendikkäistä viininpunaisista vakosamettihousuista, raitapaidasta, punertavista loafereista ja ihanasta kietaistavasta neuletakista.


Pitkä kukkamekko + punaiset nilkkurit = 54,99 €

Kesävaatteet voi tuunata myös syksyyn – maksimittainen kukkaprinttimekko muuntautuu täydelliseksi syksyyn kirkkaanpunaisilla mokkanilkkureilla ja muhkealla neuletakilla. Tätä naisellista asua on helppo muokata työpäivästä illan juhliin.


Harmaa farkkuhame + röyhelöpaita + nilkkurit = 49,95 €

Yhdistä klassiseen neuletakkiin rento harmaa farkkuhame, t-paita ja soljin koristellut nilkkurit. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tässä asussa on sekä hienostuneisuutta että ripaus rock-asennetta.


Kuvat: Valmistajat

Lue kaikki sarjan asujutut täällä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt