Halvalla saa hyvää – nämä testatut meikkisuosikit maksavat alle 20 euroa

Julkaistu:

Me Naiset
Näyttävät kulmat ja vuodenajan sävyissä hehkuva meikki syntyvät helposti alle kahdellakympillä. Moni edullinen tuote peittoaa kalliimmat kanssasisarensa mennen tullen.

1. Mistä meikkipohja, joka peittäisi hyvin, mutta ei tuntuisi iholla? Misshan M Perfect Cover BB-voide levittyy kasvoille helposti sormilla, ja ihosta tulee yhdellä kerroksella luonnollisen tasaisen sävyinen. Mukana on myös ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia sekä ihanan korkea suojakerroin SPF 42. 6,90 € / 200 ml.

2. Säväyttävimmät kissansilmärajaukset syntyvät tussimaisella rajauskynällä, ja NYX Professional Makeup -sarjan uutuustussi on hintaluokkansa huippua. Väriä tulee jo yhdellä vedolla kunnolla, ja tussi liukuu iholla sulavasti. Epic Ink Liner -rajaustussi, sävy Brown, 11,90 €.

3. Hohtavat korostusvärit ovat ihan ykkösiä syksyyn: lämpimät sävyt pitkittävät viimeisiä kesän jälkeisiä päivetyksiä, ja hehku tuo sekunnissa kaunista valoa kasvoille. Essencen Go For The Glow -paletissa on kolme vuodenaikaan sopivaa sävyä, joiden hienojakoinen hehku näyttää ihastuttavan luonnolliselta iholla. Sävy 02 The Warms, 7,50 €.

4. Syksyn sävyt näyttävät erityisen hyviltä mattaisissa punissa. NYX Professionalin Makeup Suéde Matte Lipstick -huulipuna liukuu iholle sulavasti, punassa on kunnolla pigmenttiä ja mattaisesta lopputuloksesta huolimatta koostumus tuntuu huulilla kermaiselta. Sävy Spicy, 9,90 €.

5. Maybellinen Lemonade Craze -luomiväripaletti on juuri sopiva sekoitus eri tyylisiä värinappeja. Mukana on useampi mattainen syksyn sävy, mutta mukana on menoa piristämässä muutama herkullinen hohtonappi, joilla arkimeikki muuntuu nopeasti juhlatunnelmaan. 17,90 €.

6. Nyt on löytynyt kulmavärien uusi kuningatar! Siveltimellä levitettävä, voidemainen Maybellinen Tattoo Brow Pomade -kulmaväri levittyy kulmiin todella sulavasti, tuote on todella riittoisa ja väri on kaiken lisäksi vedenkestävä. 16,50 €.

7. Erinomaisia ripsivärejä löytyy varmasti lähes yhtä monta kuin käyttäjiä, mutta Oriflamen päivitetty The One 5-1 Wonderlash XXL -maskara on ehdottomasti kokeilun arvoinen omaa suosikkiaan vielä etsivälle. Pehmeä harja levittää värin tasaisesti ripsiin, ja räpsyt saavat juuri sopivasti tuuheutta arkikäyttöön. Pitkän päivän jälkeenkään väri ei ole varissut poskille. 16 €.

Lue lisää:

Kolme huulikuvaa todistaa: tiukka rajaus ja dramaattinen mattaväri on totaalisen toimiva kombo

Ihanimmat hiusmallit ohuelle tukalle juuri nyt? 5 tyyliä, jotka toimivat takuulla

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt