Silmät kuin koiranpennulla! Tältä näyttää Etelä-Koreassa suosittu rajaustyyli

Julkaistu:

Me Naiset
Kaipaatko vaihtelua kissarajauksiin? Kokeile söpöä koiranpentutyyliä.
Silmänrajaustyyleistä tunnetuin lienee siipimallinen eli niin sanottu kissarajaus.

Silmät voi kuitenkin rajata monilla muillakin tavoilla. Rajaustyyli kannattaa esimerkiksi valita silmän muodon mukaan: jos silmäluomet ovat raskaat, rajausväriä voi esimerkiksi häivyttää pehmeästi ripsien sekaan ja jopa alapuolelle. Viime aikoina on innostuttu myös kissarajausta huomattavasti pehmeämmältä näyttävästä kuiskaussilmänrajauksesta.

Sitten on tietenkin olemassa vähän kokeellisempia silmämeikkityylejä. Etelä-Korean kuumimpia kauneustrendejä listannut Coveteur-sivusto kirjoittaa koiranpentusilmänrajauksesta, joka nimensä mukaisesti imitoi söpöä koiranpentukatsetta.

Korealaisnaiset eivät nosta rajauksensa siipiosaa ylöspäin, vaan rajausvärillä seuraavat yläluomensa kaarta alaluomen tasolle asti. Alapainotteinen rajaus saa silmät näyttämään suurilta, pyöreiltä ja suloisen surumielisiltä, vähän kuin sarjakuvissa tai kun koiranpentu tuijottaa silmät kosteina vaatien huomiota.Kissamainen rajaus puolestaan korostaa silmän mantelimaista muotoa ja on tyyliltään viettelevämpi.

Kevyellä kädellä toteutettuna koiranpenturajaus toimii myös länsimaisissa silmissä. Jyrkän mustan sijaan sävynä kannattaa kokeilla esimerkiksi ruskeaa.Etenkin jos yläluomet ovat raskaat, painopisteen pitäminen alaluomen puolella voi olla hyväkin idea. Jos meikki näkyy huonosti yläluomen poimun alta, luomiväriä voi ja kannattaa levittää rohkeasti alaluomelle – kokeile pikkujoulukaudella myös kimalletta!Lue myös:

Menikö silmänrajaus taas tuhraukseksi? Etsi silmien muodolle oikea tyyli

Näin paljon erilaiset silmänrajaukset muuttavat ulkonäköä – testasimme 6 eri vaihtoehtoa

7 yllättävää tapaa tehdä hieno silmämeikki helposti

Kuiskaussilmänrajaus on tämän syksyn varma hitti – onnistuu tumpelommaltakin meikkaajalta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt