MyStyle

Kolme täydellistä asua, joita yhdistää sama trendipäähine – näin stailaat syysasut

Julkaistu:

3 x tyyli
Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja luo sen ympärille kolme erilaista asua. Nyt stailataan tyylit baskerin ympärille.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa – niiden ympärille saa luotua tyylikkäitä kokonaisuuksia edullisestikin.

Yksi klassisimmista asusteista on pariisilaishenkinen hienostunut baskeri.

Erityisesti laadukkaasta villasta valmistettu baskeri on kestävä ja aina tyylikäs päähinevalinta. Se toimii täydellisesti viileinä syyspäivinä, ja on jälleen tänä vuonna myös huipputrendikäs.

Nykymuodin mukaan baskerin voi yhdistää esimerkiksi suorien housujen, villakangastakkien ja silkkipaitojen kanssa korostamaan jo valmiiksi hienostunutta ja klassista asukokonaisuutta, tai sitten hyvinkin rentoon lookiin tuomaan vaikkapa farkkuihin ja trendikkääseen printti-t-paitaan hieman särmää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Näin stailaat asut.

Satiini-pitsimekko + harmaa neule + mustat lipokkaat = 52,98 €

Klassinen pariisilaishenkinen asu syntyy ohuesta, yöpukumaisesta satiinimekosta, ohuesta neuleesta ja sisäkengiksi sopivista lipokkaista.


Ruutuhousut + valkoinen paitapusero + mustat nilkkurit = 55,89 €

Asu pelkistä klassikoista: ruudulliset suorat housut, valkoinen paitapusero, mustat nilkkurit ja ruskea baskeri. Simppeliä ja niin tyylikästä!


Valkoinen printti t-paita + leveälahkeiset farkut + tekokarvatennarit = 43,45 €

Baskeri sopii myös rennompiin asukokonaisuuksiin. Löysät farkut, printti-t-paita ja pörröiset tennarit luovat yhdessä baskerin kanssa nuorekkaan trendilookin arkeen.


Kuvat: Valmistajat

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt