Ashley Grahamin asu on malliesimerkki vartaloa imartelevista valinnoista – kopioi muotikikat

Julkaistu:

Tyylit
Plusmalli Ashley Graham on mestari kroppansa korostamisessa täydellisillä vaatevalinnoilla. Tähden viimeisin tyyli esittelee niistä taas usean.
Huippumalli Ashley Graham, 30, onnistuu jälleen kerran näyttämään tyrmäävältä.

Graham edusti aiemmin tällä viikolla tähtiä kuhisevissa The Golden Heart Awardseissa asussa, joka näyttää samalla huolettoman rennosti kasatulta että sopivasti viimeistellyn harkitulta.


Kuinka Graham onkin aina yhtä upea?

Vastaus löytyy hyvin usein mallin itsevarman asenteen ja vaatteiden kauniin kantamisen lisäksi muotikikoista, jotka jokainen voi kopioida omaankin pukeutumiseen. Kokeile vartalolle edullisia niksejä plusmallin tapaan.
  1. Korkea vyötärö ja vyötärön esiin tuominen. Isolle pepulle edullisin vyötärönkorkeus on Ashleyn asun mukainen. Korkea vyötärö peittää kätevästi vatsaa ja tuo imartelevaa vyötärön kapeinta kohtaa esiin.
  2. Kauniisti laskeutuva malli ja materiaali. Kepeä hame on nyt sekä trendikäs että useimpia imarteleva vaatekappale. Suurimmat muhkurat silottuvat väljän mallin ja liehuvan kankaan alla huomaamattomiin.
  3. Halkio. Ashleyn hyvin korkealle nouseva halkio voi tuntua hurjalta, mutta vaikutelman aikaansaamiseksi vähempikin riittää. Reiden etupuolelle osuva halkio huijaa jalasta todellisuutta pidemmän ja kapeamman. Halkiohame yhdistää myös kaksi imartelevaa kikkaa: se peittää kunnolla takaa ja paljastaa juuri oikealta kohdin edestä.
  4. Sirot sandaletit ja vinot linjat. Ashley Grahamin kenkävalinta on täydellinen osoitus jalkineiden vaikutuksesta vartalon mittasuhteisiin. Ihonväristen avokkaiden jalkoja jatkava ja siksi pidentävä vaikutus on yleistietoa, mutta myös huolella valitut linjat vaikuttavat nilkkojen sirouteen ja jalan pituuteen. Sirot remmit imartelevat useimpien nilkkoja ja sääriä, ja erityisen hyvältä ne saavat jalat näyttämään, kun remmi kulkee viistosti jalkaterän yli eikä katkaise jalkaa poikkisuunnassa.
  5. Ihonmyötäisyys. Toisin kuin monesti ajatellaan, vartaloa myötäilevät vaatteet eivät todellakaan ole vain hoikille! Kurvikkaiden kannattaa suosia vartalonmyötäisiä vaatteita, sillä säkkimäiset asut saavat kaikki muodot katoamaan. Tämän Ashleykin todistaa mustalla trikootopillaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt