Tiesitkö? Nämä julkkisnaiset eivät värjää hiuksiaan lainkaan - MyStyle - Ilta-Sanomat

Tiesitkö? Nämä julkkisnaiset eivät värjää hiuksiaan lainkaan

Salma Hayek.

Julkaistu: 18.10.2018 18:52

Hiusten värjääminen on nykyisin sekä julkkisten että tavisten keskuudessa ennemmin sääntö kuin poikkeus. Muutama julkkisnaisista ei värjää hiuksiaan.

Julkkisnaisten hiukset näyttävät lähes poikkeuksetta upeilta. Ei ihme, sillä kuuluisuuksien lookien takana on usein vähintään yksi ammattilainen, ellei jopa hiusmuotoilija ja hiusväritaiteilija erikseen – eli myös reippaasti rahaa.

Useimmat ihailluista hiustyyleistä vaativat jotakin muuta kuin kantajansa luonnollista hiusväriä.

Silti yhä edelleen julkkiksista löytyy heitäkin, jotka eivät värjää tukkaansa. Muun muassa Popsugarin ja Bustlen kauneussivustot kokosivat joukon omassa värissään viihtyviä tähtiä.

Kendall Jenner

Kardashian-Jenner-klaanin toiseksi nuorin julkkissisarus ja huippumalli Kendall Jenner, 22, ei värjää hiuksiaan – ikinä. Hän on paljastanut, ettei ole koskaan värjäyttänyt tukkaansa.

Kendall Jenner.

Jessica Chastain

Punapäinen näyttelijä Jessica Chastain, 41, ei pitänyt punertavasta tukastaan lapsena, mutta nyt omat punaiset hiukset ovat hänelle ylpeyden aihe.

Jessica Chastain.

Salma Hayek

Juuri 52 vuotta täyttänyt Salma Hayek ei häpeile harmaitaan. Näyttelijän tapoihin ei kuulu hiusten värjääminen, eikä hän suunnittele harmaidenkaan piilottamista.

Salma Hayek.

Tracee Ellis Ross

Tracee Ellis Ross, 45, on kertomansa mukaan kerran elämässään kokeillut punaisia hiuksia. Testi jäi lyhyeksi – näyttelijä viihtyy paljon paremmin sävyssä, jonka ”luoja on hänelle antanut”.

Tracee Ellis Ross.

Jamie Lee Curtis

Tyylikkäästi harmaana! 59-vuotias Jamie Lee Curtis näyttää upealta kokoharmaissa hiuksissaan. Mitä sitä värjäilemään, kun näin kauniin värin saa ilmaiseksi.

Jamie Lee Curtis.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?