Oppia Eugenielta! 4 asiaa, jotka voit napata prinsessan häämeikistä omaan meikkirutiiniisi

Julkaistu:

Me Naiset
Prinsessa Eugenien hehkuva häämeikki loisti kilpaa tiaran smaragdien kanssa.
Perjantaina avioitunut prinsessa Eugenie jatkoi häälookissaan herttuatar Meghanin toukokuussa aloittamia trendejä, kuten kuultavaa ihoa ja rentoa niskanutturaa. Toisaalta Eugenien hääeleganssi oli myös juuri hänen näköisensä: vahvat kulmakarvat ja hehkuva poskipuna tekivät ilmeestä yksilöllisen.

Kuninkaallisten morsianten suosima häämeikki on niin luonnollinen, että sen elementtejä voi mielihyvin soveltaa arkimeikkiinkin. Eugenien hehkeästä häämeikistä kannattaa laittaa korvan taakse ainakin nämä trendit:

1. Tuuheat kulmat

Eugenie taitaa kuulua niihin onnekkaisiin, joilla on luonnostaan tuuheat, tummat kulmakarvat. Vaikka jokaista karvanpiirtoa myöten hiotut Instagram-kulmat kyllästyttäisivät, luonnollisen voimakkaat Eugenie-kulmat eivät mene muodista.

Erityisesti annamme pisteitä siitä, että Eugenie värjäsi hiuksensa punertaviksi juuri ennen häitä, mutta onnistui silti mätsäämään kulmakarvojensa sävyn täydellisesti hiuksiin.

Jos sinulla on vähemmän meikkiaikaa kuin Eugenien meikkitaiteilijalla, testaa luonnollisten kulmien meikkaamista pikakikkamme avulla tai perehdy microblading-tekniikkaan.


2. Kuulas iho

Kuten Meghan, myös Eugenie antoi ihonsa kuultaa meikin läpi.

Muodikas kuultava meikki vaatii paljon ennen kaikkea ihonhoidolta. Ehkäpä korealaisen ihonhoidon ja ranskalaisen meikkivoidekikan yhdistelmä voisi tuottaa täydellisen tuloksen?

3. Heleät posket

Hehkuvan persikkapinkki poskipuna toi täydellisen vastapainon Eugenien käyttämän tiaran smaragdeille.

Raikas, persikkaan taittava pinkki toimii monenlaisen ihonvärin parina, mutta juuri sinun ihollasi joku muu sävy voi toistua heleämpänä. Täydellisen poskipunasävyn metsästyksessä voi auttaa esimerkiksi tämä vinkki.

4. Säihkysilmät

Katse ei välttämättä kiinnity ensimmäisenä Eugenien silmämeikkiin, mutta juuri siksi silmämeikki onkin niin nerokas.

Lähikuvissa näkyy, että luomille on tuputeltu hohtavaa sävyä ja silmien ulkonurkkia rajattu tummemmaksi, eikä ripsitupsujakaan luultavasti ole jätetty hyödyntämättä.


Lopputuloksena silmät näyttävät suurilta ja sädehtiviltä, mutta silmämeikki ei vie huomiota muilta meikin osa-alueilta.

Eugenie-tyylisen silmämeikin luomiseksi kannattaa opetella ainakin häivyttämistä ja testata, millaiset rajaukset korostavat parhaiten omia silmiä.

Lue lisää:

Prinsessa Eugenien häämekko paljasti suuret leikkausarvet – koskettava kannanotto skolioosia sairastavien puolesta

Meikkitrendi: rehottavat kulmakarvat piirretään nyt tussilla

Näin paljon erilaiset silmänrajaukset muuttavat ulkonäköä – testasimme 6 eri vaihtoehtoa

Kuiskaussilmänrajaus on tämän syksyn varma hitti – onnistuu tumpelommaltakin meikkaajalta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt