MyStyle

Tietenkin myös Kate Mossin tytär on malli – täältä tulee Lila Moss, 16

Julkaistu:

Muoti
Lila Moss on mallimaailman tuore tulokas mutta jo nyt massiivisen kauneusbrändin kasvo.
Kate Moss, 44, on yksi aikansa tunnetuimpia ja menestyneimpiä huippumalleja. Hän aloitti mallintyöt 30 vuotta sitten, 14-vuotiaana, ja teki läpimurtonsa jo 90-luvulla.

Juuri 16 vuotta täyttänyt Lila Grace Moss, Kate Mossin tytär, on muotimaailman uusin mallilupaus.


Lila nousi otsikoihin kertaheitolla kaikissa muotilehdissä, sillä hän solmi kesällä ensimmäisen suuren mainoskampanjansa ja sai juuri kasvonsa esiin ympäri maailmaa. Lilasta tuli Marc Jacobs Beauty -kauneuslinjan kampanjakasvo.Kate Moss ja suunnittelija, nimikkomuotimerkkinsä luotsaaja Marc Jacobs ovat hyviä ystäviä. Jacobs kertoo omalla Instagram-tilillään tavanneensa Lilan ensimmäistä kertaa kymmenen vuotta sitten, 6-vuotiaana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sittemmin Jacobs on nähnyt tyttöä vuosien varrella, ja kertoo olevansa nyt äimistynyt siitä, kuinka aikanaan nuoren Kate Mossin kanssa työskennelleenä tuntuu ihmeelliseltä nähdä myös tytär mallintyössä.

– Oli epätodellista olla sekä Katen että Lilan kanssa studiolla. Se toi mieleen muistoja siitä, kun ensi kertaa tapasin Katen tämän ollessa 18. Lilan tuleminen uudeksi kasvoksemme tuntuu tietynlaiselta tienristeykseltä ja ympyrän sulkeutumiselta omassa ja ammatillisessa elämässäni, Jacobs kirjoittaa.

Lila pääsi heti mallinuransa aluksi Marc Jacobsin meikkilinjan kasvoksi.

Tuore malli julkaisi ensimmäisen Instagram-kuvansa vasta pari viikkoa sitten syyskuun lopulla. Tilillä on jo tuhansia seuraajia.

Katso kampanjan kauneusvideo yltä!

Myös itse Marc Jacobs julkaisi Lilasta kuvan ja kiitti nuorta mallia hänen kauneudestaan, tyyneydestään, kärsivällisyydestään ja ystävällisyydestään.

Kampanjan meikistä vastannut meikkitaiteilija Diane Kendal julkaisi Lilasta behind the scenes -materiaalia.

Lilan ja Katen yhdennäköisyys on huomattava. Hiusmuotoilija Guido Palau, 56, laittoi Lilan hiukset Marc Jacobsin kuvauksia varten – sama mies, joka on aikanaan stailannut myös nuoren Kate Mossin hiuksia.

Palau julkaisi äskettäin kuvan 90-luvun Katesta tilillään. Näillä geeneillä ei ole ihme, jos kuulemme Lilankin urasta vielä parinkymmenen vuoden päästä.

Nuori Kate Moss on kuin nyt 16-vuotias tyttärensä Lila.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt