MyStyle

H&M:n ja Moschinon yhteistyövaatteet julkaistiin! Näe koko mallisto jo nyt – 62 kuvaa

Julkaistu:

Muotiuutiset
MOSCHINO [tv] H&M -mallisto julkaistiin nähtäville tänään torstaina. Vuosittain odotettu ja ympäri maailmaa jonotettu yhteistyömallisto saapuu Suomeen 8. marraskuuta.
Ketjuliike H&M on tehnyt yhteistyötä tunnettujen muotimerkkien kanssa jo vuosia.

Huomattavasti luksusbrändien omia mallistoja edullisemmat designer-vaatteet ovat nousseet huippusuosituiksi vuosi toisensa jälkeen, ja yhteistyömallistojen vaatteet ja asusteet on myyty loppuun usein päivässä tai viimeistään parissa.
Tänä vuonna designer-yhteistyö tehdään muotimerkki Moschinon ja sen luovan johtajan Jeremy Scottin kanssa.

H&M julkaisi koko malliston lookbook-kuvat torstaiaamuna. Itse mallisto tulee myyntiin maailmanlaajuisesti vasta kuukauden päästä, mutta vaatteita pääsee fiilistelemään tuttuun tapaan aiemmin jo kuvista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mallisto näyttää olevan täynnä tuttua Moschinoa: rohkeita vaatteita, kultaa ja hopeaa, pop-glamouria ja street-asennetta. Katso mallistokuvat alta kuvakarusellista.Moschinon luova johtaja Jeremy Scott halusi ilmentää mallistokuvissa monimuotoisuutta, ja toi niihin siksi ystävänsä. Kuvissa poseeraavat muun muassa RuPaul’s Drag Race -kilpailun ja ohjelman 10. kauden voittaja Aquaria, kaksoset ja vaikuttajat Aya ja Ami eli Amiaya, Jeremy Scottin assistentti Sakura Bready ja suunnittelijan paras ystävä ja Moschinon PR-johtaja Pablo Olea.

Suomessa naisten ja miesten mallistot tulevat saataville Helsingin Aleksanterinkadun myymälään ja naisten malliston valikoidut tuotteet Helsingin kauppakeskus Forumin myymälään 8. marraskuuta kello 8.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt