MyStyle

Pukisitko? Kokonahkainen mekko on syksyn kuumin juttu

Julkaistu:

3 x tyyli
Mustan nahkamekon voi pukea monin eri tavoin. Kokosimme kolme esimerkkiä edullisista ja trendikkäistä asukokonaisuuksista.
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan – niiden ympärille saa luotua helposti erilaisia lookeja.

Yksi syysklassikko löytyy materiaalin kautta. Kun esimerkiksi kashmirvilla tai silkki kuuluvat klassikkomateriaaleihin, niin kuuluu myös nahka.

Nyt se puetaan jopa mekkona.

Mustan nahkamekon voi yhdistää hyvin monin tavoin. Sen voimakkuutta ja rock-henkisyyttä voi korostaa muilla mustilla vaatekappaleilla ja vaikkapa niittinilkkureilla, tai sitten asuun voi tuoda aivan toisenlaisia vastakohtia pehmeällä villalla ja vaaleanpunaisen sävyillä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pue mekon alle ohut body tai päälle muhkea neule. Näin stailaat nahkamekon.

Body + saapikkaat + baskeri = 49,45 €

Luo modernin trendikäs ja persoonallinen asu pukemalla nahkamekon alle leveähihainen body ja viimeistelemällä asu pitkillä saappailla ja baskerilla.


Vaaleanpunainen toppatakki + vaaleanpunaiset tennarit = 47,94 €

Rajuun nahkamekkoon voi yhdistää myös hyvin tyttömäisiä vaatekappaleita, kuten vaaleanpunaisen toppatakin ja tennarit tasapainottamaan mustaa nahkapintaa. Vastakohdat tekevät tyylistä kiinnostavan.


Valkoinen neule + mustat avokkaat = 44,99 €

Nahkamekon ei aina tarvitse toimia vain mekkona. Klassinen ja hienostunut asukokonaisuus syntyy mekkoon yhdistetystä valkoisesta neulepaidasta ja mustista avokkaista. Näin mekosta muotoutuukin hame!


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja luo sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt