MyStyle

Miksei kukaan kertonut aiemmin? Pieni yksityiskohta nopeuttaa hiusten kuivaamista

Julkaistu:

Me Naiset
Ei ole ihan sama, missä asennossa hiustenkuivaajan suutin on.
Hiusten föönaaminen on tekniikkalaji. Olemme aikaisemmin kirjoittaneet esimerkiksi siitä, että föönaussuunta vaikuttaa siihen, tuleeko lopputuloksesta kuohkea vai sileä.

Tekniikka vaikuttaa myös siihen, kuinka nopeasti homma hoituu.

Testasimme taannoin kallista ja kehuttua hiustenkuivaajaa, josta voi lukea lisää täältä.
Hiustenkuivaajan tehokkuuttakin mullistavampi asia olivat laitteen mukana tulleet käyttöohjeet. Niistä sai viimein tiedon siitä, miten hiustenkuivaajan suutinta oikeasti pitää käyttää. Ehkä kampaajanikin olisi tiennyt kikan, mutta se ei vain ole tullut puheeksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hiustenkuivaajan päähän kiinnitettävä suutin ohjaa ilmavirran kapeampana suihkuna kohti hiuksia – ja sillä on väliä, miten päin suutin on laitteessa!


Kun suutin on pystysuunnassa, ilmavirta ohjautuu hiusten tyveen ja nostaa niitä ylöspäin. Silloin hiukset kuivuvat nopeammin ja myös alemmista kerroksista.

Lisäksi tyvi saa hieman kohotusta, joten hiuksia ei ole tuuheuden toivossa pakko föönata epämukavasti pää alaspäin. Hiukset kannattaa karkeakuivata näin lähes kuiviksi.

Kun suuttimen kääntää vaakatasoon, hiustenkuivaaja puhaltaa ilmaa enemmän päällimmäiseen hiuskerrokseen. Kun kuivaajan vielä nostaa päälaen yläpuolelle ja ohjaa ilmavirran ylhäältä kohti latvoja, hiukset silottuvat. Vaakatasossa oleva suutinosa sopii siis hiusten viimeistelyyn ja silottamiseen.

Lue myös:

Tiesitkö, kuinka paljon föönaustapa voi vaikuttaa? Katso kuvat eri lopputuloksista

5 keinoa saada hiukset kasvamaan nopeammin – asiantuntija kertoo

10 testattua tapaa pidentää hiusten pesuväliä

Näin teet hiuksiin kampaamotason föönauksen itse kotona – katso ohjeet videolta ja onnistu!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt