Nämä kuvat saavat kirmaamaan kampaajalle: 7 parasta polkkaa - MyStyle - Ilta-Sanomat

Nämä kuvat saavat kirmaamaan kampaajalle: 7 parasta polkkaa

Emilia Clarke.

Julkaistu: 8.10.2018 15:58

Polkkamittaisissa hiusmalleissa on, mistä valita. Löytyykö oma suosikkisi näiden kuvien joukosta?

Tänä syksynä tukanuudistushimo suuntautuu erityisesti polkkamittaisiin hiuksiin. Polkka on nyt niin trendikäs, että kun Bustle-sivusto kysyi julkkisten hiuksia laittavilta kampaajilta syksyn kuumimpia leikkauksia, puolet vastaajista valitsi polkkatukan.

Polkkatukan voisi määritellä laveasti vaikkapa niin, että siinä hiukset eivät ole ihan lyhyitä eivätkä ihan pitkiä. Polkkamalleja on kuitenkin lukuisia erilaisia. Mikä on suosikkisi?

Silkinsileä

Jenna Dewanin lyhyt tukka on mainio esimerkki sileästä polkasta. Keskijakaukselle kammattua sileää polkkaa suosii tällä hetkellä moni muukin julkkis.

Jos hiukset ovat luonnostaan suorat, sileän polkan ylläpito voi olla helppoa, mutta moni tarvitsee avuksi muotoiluraudan ja silottavat hoitotuotteet.

 

Epäsymmetrinen

Epäsymmetrinen polkka on erittäin ajankohtainen juuri nyt, ja se sopii monenlaisille kasvoille. Naomi Wattsin hiukset on kammattu viehättävän toispuoleisesti.

Jenna Dewan.

Olkapäille yltävä lob

Emilia Clarken pehmeä lob, eli pitkä polkka ulottuu juuri ja juuri olkapäille. Jos tukkasi on tosi pitkä, long bob voi olla sinulle helpoin valinta.

 

Laineikas

Jennifer Lawrence määrittelee perinteiset Hollywood-laineet uusiksi polkkatukallaan. Laineikas polkka voi olla myös rähjäisempi surffitukka, jos kaipaat vaihtelua siloisille glamour-kiharoille.

 

Poikapolkka

Kampaaja Sunnie Brook kertoo Bustlessa, että melkein A-linjainen, mutta poikamainen ”B-linjan polkka” on tämän syksyn hittihiusmalli.

Evan Rachel Woodin tukka on muotoiltu laineikkaaksi, mutta Brookin mukaan tämä tyyli sopii kaikille muillekin hiustyypeille suorasta kiharaan.

Naomi Watts.

Polkka otsiksella

Pitkä polkka, otsatukka ja kevyet, kuohkeat laineet – Mila Kunis yhdistää kaiken ihanan.

Emilia Clarke.

Tasamittainen

Suoraan leikattu, tasamittainen polkka näyttää erityisen hauskalta, kun se on muotoiltu laineikkaaksi. Cate Blanchett näyttää polkassaan elegantilta ja ajan hermoilla olevalta.

Jennifer Lawrence.

Lue myös:

Anna kasvaa! 9 todistetta siitä, että tyvikasvu saa vaaleat hiukset näyttämään käsittämättömän hyvältä

Pottatukka ja muut vuoden 2018 isoimmat hiustrendit

Ohuet hiukset? Asiantuntija neuvoo parhaat leikkaukset hennolle tukalle

Katso ja inspiroidu! 18 polkkatukkakuvaa, jotka saavat haaveilemaan seuraavasta kampaajakäynnistä

Evan Rachel Wood.

Mila Kunis.

Cate Blanchett.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?