MyStyle

Mistä meikeistä kannattaa oikeasti maksaa paljon? Suomalaiset meikkitaiteilijat kertovat

Julkaistu:

Me Naiset
Meikkitaiteilijat Suvi Tiilikainen, Riia Koivisto ja Anu Levy uskovat, että meikkipohjaan ja silmänympärystuotteisiin kannattaa panostaa vähän muita enemmän.
Meikkitaiteilijat jos ketkä tietävät, mistä kauneustuotteista ei kannata tinkiä.

Suvi Tiilikaisen, Riia Koiviston ja Anu Levyn mielestä kaksi satsaamisen arvoista tuotetta ovat meikkivoide ja silmänympärysvoide.


”Ammattini kautta olen päässyt kokeilemaan huimat määrät tuotteita kaikista eri hintaluokista. Itse en ihonhoidossa tingi silmänympärysvoiteesta tai putsarista. Silmäni ovat melko herkät, ja edullisissa tuotteissa on monesti mukana hajusteita.

Myös eri hintaluokkien meikkivoiteissa on huomattavia eroja. Kalliimmat voiteet pysyvät iholla ihan eri tavalla, ja vaikka ne peittävät hyvin, lopputulos on silti luonnollinen. Olen kokeillut vaikka mitä brändejä, ja lopulta palaan aina luksusvoiteiden pariin.


Luomiväreissä kalliimmissa tuotteissa on enemmän pigmenttejä, ja arvokkaammat värit myös pysyvät varisematta. Olen huomannut eron myös huulikiilloissa: kalliimmat kiillot pysyvät usein huulilla uskomattoman pitkään.”


”Tykkään sanoa, että hyvät aurinkolasit ja silmänympärysvoide vievät pitkälle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jos pitäisi valita vain yksi tuote, sijoittaisin rahani silmänympärysvoiteeseen. Silmänympärysiho on ohutta, ja rypyt näkyvät siinä helposti, mikä vaikuttaa myös silmämeikkiin ja näin koko yleisilmeeseen. Pieni purkki voi tuntua kertaostoksena kalliilta, mutta voide myös kestää käytössä kauan.

Kalliimpi meikkivoide on joka euron väärti varsinkin aikuisen naisen iholla. Luksusbrändien voiteissa on mukana hoitavia ainesosia, joiden ansiosta voide sulautuu ihoon kauniisti ja kestää pitkään.


Myös puutereissa laadun erottaa: kalliimmat ovat yleensä hienojakoisempia eivätkä näy iholla.”


”Meikissä olennaisinta on panostaa pohjaan. Kalliimpi meikkivoide on hintansa arvoinen: se sulautuu paremmin ihoon ja jättää ihon luonnollisen näköiseksi. Vuodenaikojen vaihtuessa on hyvä olla vähintään kaksi eri sävyä ja koostumusta, joita voi vaihdella ja sekoitella ihon tarpeiden mukaisesti.


Jos haluaa kevyen meikin, voi huulikiillon ja luomivärin hankkia hyvin marketista. Jos tavoitteena on kestävä ja näyttävä meikki, pitää siirtyä hinnakkaampiin versioihin.”

Lue myös:

Maailman helpoin ja nopein jakauskikka, jolla hiukset saa näyttämään tuuheammilta

4 syytä, miksi marketeista on tullut entistä ehompia meikkien ostopaikkoja

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt