MyStyle

Varaudu näkemään tätä kaikkien päällä ensi keväänä – muotitalon printistä tulee takuuvarma hitti

Julkaistu:

Muotiuutiset
Italialainen muotimerkki Moschino tunnetaan kekseliäistä, näyttävistä ja kaudesta toiseen toistuvista luomuksistaan, jotka nousevat trendeiksi katutyylivaikuttajien päällä. Seuraavana vuorossa on tussattu look.
Muotitalo Moschino ja sen fanitettu pääsuunnittelija Jeremy Scott, 43, esittelivät juuri alkaneilla Milanon muotiviikoilla uuden kevät/kesä 2019 -mallistonsa.

Tunnetut mallikasvot, kuten Gigi ja Bella Hadid, Joan Smalls, Kaia Gerber, Stella Maxwell ja Kendall Jenner astelivat näytöslavalle naisellisissa, tyköistuvissa kotelomekkolookeissa ja hienostuneissa hatuissaan. Jopa huippumalleja ja tyylikkäitä leikkauksia nopeammin huomio kiinnittyi kuitenkin mallistoa hallitsevaan printtiin. Sekä vaatteet että naiset näyttivät kuin paksulla tussilla tussatuilta.


Vogue tosin kertoo, että koko näytös alkoi Gigi Hadidin puhelulla Scottille, jossa malli kertoi suunnittelijan ja vaatteiden olevan myöhässä juuri alkavasta muotinäytöksestä.

Puhelussa Gigi ehdottaa Scottin kyhäävän jotain äkkiä kasaan – ja suunnittelija saapuu paikalle luonnoksilta näyttävän malliston kanssa. Kokoelma ottaa Scottin mukaan kantaa muodin alati kiihtyvään tahtiin.


Moschino on aiemminkin luonut mielikuvituksellisista ja nerokkaista luomuksistaan hittejä. Muun muassa McDonalds-aiheiset asusteet ja Paavo Pesusieni- ja My Little Pony -kuvioiset vaatteet ovat ihastuttaneet muotimaailmaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jo nyt koko mallistoa hallitseva vahva väritysprintti näyttää tulevan kevään takuuvarmalta hitiltä. Tussatut sukkahousut tai juhlamekot eivät välttämättä nouse massasuosioon, mutta paksuin vedoin väritetyn t-paidan voi kuvitella jo sielunsa silmin muotivaikuttajien lempparitoppina tulevalla kaudella.

Vai voimmekohan nähdä tussijälkeä jo marraskuussa lanseerattavassa Moschinon ja ketjuliike H&M:n designer-mallistossa?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt