MyStyle

Syksyn trendikkäin ja kaikissa hiuksissa toimiva kampaus on tässä

Julkaistu:

Me Naiset
Unohda jakauksen paikan miettiminen! Syksyn muotinäytöksissä yksi hiustyyli oli yli muiden: skarpisti taakse kammattu.
Syksyn trendikkäin kampaus on kohti takaraivoa suittu. Hiukset voivat olla joko auki tai kiinni, kunhan ne on kammattu pois otsalta.

Kauden muotinäytöksissä nähtiin useita eri versioita kampauksesta. Innostutko enemmän pehmeästä ja romanttisesta versiosta vai napakasta wet lookista?

Sormilla rennosti harotut

Jos hiuksia ei ehdi tai jaksa föönata ja puunata, ne voi vain sipaista sormilla taakse – ihan sama, mihin muotoon ne ovat sattuneet pesun jälkeen asettumaan. Kampaus on syntynyt! Jotta suortuvat pysyisivät paikallaan, ne saattavat vaatia tuekseen pari strategisesti aseteltua hiuspinniä.


Latvat korvan takana

Hiusten latvat voi joko kammata niskan taakse piiloon tai jättää pilkottamaan korvan takaa. Polkkamittaisen tukan voi myös laittaa osittain kiinni niin, että latvat jäävät vapaiksi.


Vauhdikas wet look

Toimintaelokuvat mieleen tuova tyyli syntyy silottamalla hiukset huolella ja kiinnittämällä ne niskaan. Kiiltosuihke tai geeli tuo kampaukseen märkää hohtoa.


Pehmeän romanttinen

Suositun sotkunutturan voi tehdä keski- tai sivujakauksella tai kokonaan ilman jakausta. Ilmavat laineet tekevät kampauksesta pehmeän romanttisen.


Viistosti taakse

Hiuksia ei tietenkään ole pakko kammata suoraan kohti peräseinää. Takaviistokin käy. Geeli pitää hiukset paikallaan ja luo trendikkään wet lookin.


Napakka arkikampaus

Kampaus voi olla yhtä aikaa sileä ja rento. Kun sen tekee pelkästään sormilla mutta mahdollisimman tiukaksi, hiuksista ei tule liian viimeistellyt.


Kamman jäljillä tyyliteltynä

Jos hiukset ovat tyvestä likaiset, harvapiikkinen kampa ja pieni sipaisu geeliä tai vahaa auttavat hämäämään lookin, jossa pieni lähmäisyys näyttää tarkoitukselliselta.


Lue myös:

Sopivatko lyhyet hiukset sinulle? Kahden sekunnin kikalla se selviää

”Pää näyttää oudosti munan muotoiselta” – kolme naista testasi, miten jakauksen paikan vaihto vaikuttaa ulkonäköön

Jakaus keskelle vai sivulle? Vastaus löytyy kasvojen muodosta

Harkitsetko otsatukkaa? Tässä parhaat mallit eri kasvonmuodoille

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt