Tunika on yhä markettien myyntihitti – kokeile myös näitä: 7 muodikkaampaa tapaa peittää peppu

Julkaistu:

Pukeutuminen
Hyvästele trikootunika ja valitse ajankohtainen versio, mikäli et nykymuodista huolimatta halua tuoda lantiota ja vyötäröä esiin.
Tunikat käyvät suomalaiselle vaateostoksia tekevälle edelleen kaupaksi. K-Citymarketin pukeutumisen ostopäällikkö Katja Lehtilä kertoi MyStylen aiemmin julkaistussa markettimuotijutussa, että Cittarin vaatetuksen hittituotteita ovat yhä mekot ja tunikat.

Lyhyt yläosa on nyt in

Suomalaisnaisten omakseen ottamaa vaatekappaletta ei kuitenkaan ole enää hetkeen nähty katumuotikuvissa tai maailman muotivirtauksista vaikutteita ottavien vaatekauppojen rekeillä.

Lantion ja vyötärön esiin tuominen on nimittäin nyt muodikkain tyyli. Jo useamman vuoden ajan seuratut, taitavat ja tyylikkäät pukeutujat ovat käyttäneet korkeavyötäröisempiä alaosia ja lyhyempiä yläosia tai sujauttaneet paidanhelman housujen sisään.


Vaihtoehto trikootunikalle

Jos lantion tai vyötärön paljastaminen tai korkeavyötäröisempien housujen käyttäminen kaikesta huolimatta hirvittää, perustunikan voi korvata astetta tyylikkäämmillä vaihtoehdoilla.

Kokeile esimerkiksi näitä muodikkaita vaatekappaleita – ne yhdistyvät helposti esimerkiksi tavallisiin farkkuihin, siisteihin culottes- tai herrainhousuihin ja jopa leggingseihin.


Lue myös: Prisman vaateosastolla on yksi jatkuva hittituote – syksyn kuumin tyyli näkyy nyt kaikkialla