MyStyle

Prisman vaateosastolla on yksi jatkuva hittituote – syksyn kuumin tyyli näkyy nyt kaikkialla

Julkaistu:

Muoti
Hittikuosi ruutu näkyy nyt niin marketeissa kuin katumuotikuvissakin.
Hypermarket Prisma kertoo tiedotteessaan syksyisen vaatevalikoimansa trendeistä.

Auringonkukankeltaisen, oliivinvihreän, metsänvihreän, luonnonvalkoisen, luumunsävyjen, paperbag-housujen ja neuletakkien joukosta silmiin pistää ketjun hittituotteeksi kavunnut, perinteinen vaatekappale: ruutupaitis.

– Jatkuva hittituote meillä on ollut ruutupaitis, jonka värit vaihtuvat kauden mukaan, Prisman naisten sisäpukeutumisen valikoimapäällikkö Nina Paavilainen kommentoi tiedotteessa.

Paavilainen kertoo lisää puhelimessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Otimme viime syksynä valikoimaan pidemmän mallisen viskoosipuseron, jonka ruutukuosin sävy vaihtuu aina kauden mukaan. Tänä syksynä värisävyt ovat rusehtavaa ja viininpunaista.


Ruutukuosin nousu näkyy myös K-Citymarketin vaateosastolla. Pukeutumisen ostopäällikkö Katja Lehtilä kertoo, että ruutu on valikoitunut esimerkiksi paitapuseroiden kuosiksi.

Cittarin hittituotteeksi Lehtilä nimeää kuitenkin erityisesti rennot mekot ja tunikat.

– Kestosuosikki on meillä ehdottomasti mekko, jota on aiemmin ollut paljon esimerkiksi raidallisena. Tänä syksynä sitä saa nimenomaan ruudullisena. Ruutu näkyy vahvasti mekkomallistossa.


Ota kuosi haltuun

Oli valintasi sitten markettimuoti tai ei, ruutukuosilla ei tänä syksynä voi mennä vikaan. Nappaa tyyli-inspiraatio taitavilta pukeutujilta ja vedä ruutua päälle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt