MyStyle

Kaikki julkkikset treenaavat nyt samassa asussa – suosiollinen tyyli myös suomalaiselle perusvartalolle

Julkaistu:

Muoti
Syksy ja uusi treenikausi on täällä. Kopioi sporttilook suoraan maailmanluokan tähtien yltä.
Kesä meni, syksy tuli, ja uuden kauden urheiluinto on taas täällä – tai jos ei ihan vielä ole, motivaatiota voi lisätä esimerkiksi uudella setillä treenivaatteita.

Julkkisnaiset toinen toisensa perään ainakin kuntoilevat taas. Paparazzit bongailevat tähtiä salikamppeissaan pitkin suurkaupunkien katuja.

Kuvia katsellessa ei voi olla huomaamatta syyskauden selvää treenivaatetrendiä. Tänä syksynä kaikki tuntuvat pukeutuvan kuin yhteisestä sopimuksesta identtisiin sporttilookeihin, pelkkään mustaan.

Katso vaikka näitä kuuluisuuksia.


Tähtien urheiluvaatevalinta on ihanan armollinen myös peruskropalle. Musta hoikistaa, tasoittelee kesäkumpareet piiloon ja näyttää aina hyvältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tähtienkin suosimat korkeavyötäröiset treenitrikoot ovat puolestaan mukavat, sopivasti muotoilevat ja nätin näköiset. Ja kyllä – toisin kuin julkkisnaiset, me muut voimme heittää halutessamme paidan sporttiliivien päälle.

8 x luo tyyli

Treenivaatteet ovat tällä hetkellä kauniimpia kuin koskaan. Mustakaan ei tarkoita enää tylsää. Piristä treeniasua esimerkiksi urheilutoppien yksityiskohdilla ja treenitrikoiden verkkokankailla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt