MyStyle

Koko kauden paras paita on tässä – 3 edullista tapaa pukea klassikkopusero tyylillä

Julkaistu:

3 x tyyli
Klassikkovaatteet toimivat kaudesta toiseen asussa kuin asussa. Näin stailaat klassisen pilkkupuseron.
Vaateklassikoiden joukkoon kuuluu tiettyjen vaatekappaleiden lisäksi myös tiettyjä kuoseja. Ruudut, raidat ja pilkut ovat tyylielementtejä, jotka eivät katoa koskaan.

Näistä erityisesti pilkku mielletään usein hyvin naiselliseksi printiksi, ja se tuo vaatteeseen hieman vintage-henkeä. Pilkullinen paitapusero ansaitsee ehdottomasti paikkansa klassikkojen listalla.

Naisellisen pilkkupaidan voi yhdistää monenlaisiin asuihin, mutta erityisen hyvin se sopii arkiasuissa yhteen erilaisten housujen kanssa. Housujen maskuliinisuus tasapainottaa hienostunutta ja pientä pilkkuprinttiä juuri sopivasti.

Kaikki farkuista vajaamittaisiin culottes-housuihin ja maskuliinisiin puvunhousuihin toimii tämän paidan kanssa. Näin puet klassikon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Pallokuosiset, leveälahkeiset housut + valkoiset avokkaat = 49,95 €

Tämän vuoden trendi on ollut yhdistää rohkeasti kuosia kuosin kanssa. Klassisen pilkkupaidan voikin pukea näyttävien, pallokuosisten ja leveälahkeisten housujen kanssa ja viimeistellä asun naisellisilla, valkoisilla avokkailla. Trendikäs look on valmis!


Harmaat suorat housut + beiget nilkkurit = 54,98 €

Klassikko yhdistettynä klassikoihin. Pilkkupaita, harmaat suorat housut ja beiget mokkanilkkurit luovat yhdessä harmonisen tyylikkään asukokonaisuuden, joka toimii missä tahansa.


Siniset farkut + mustat teräväkärkiset loaferit = 49,94 €

Täydellinen arkilook syntyy yhdistelmästä rentoa ja hienostunutta. Arkisia farkkuja tasapainottavat juuri sopivasti pilkullinen paitapusero ja hienostuneet, teräväkärkiset solkiloaferit. Simppeliä ja niin tyylikästä!


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja luo sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt