MyStyle

Joko tunnet tekniikan, jolla saat ripsivärin kestämään pidempään?

Julkaistu:

Me Naiset
Myös ripsiväriharjan ottamiseen hylsystään on olemassa oikea ja väärä tapa.
Jos käytät ripsiväriä, todennäköisesti olet kuullut, että ripsiväriharjaa ei kannata pumpata ripsivärihylsyyn ja takaisin. Kyseisestä toimenpiteestä ei seuraa mitään hyvää.

Ylenmääräinen ilman pumppaus ripsiväriputeliin kuivattaa ripsariparan ennen aikojaan, ja jonkin ajan jälkeen harjaan ei enää tartu hylsystä juuri mitään. On jopa väitetty, että ripsariharjan hinkkaaminen edestakaisin edesauttaa bakteerien kasvua ripsiväriputkilossa.

Yksioikoisen ihmisen ratkaisu asiaan on tietysti kiskoa ripsariharja putelista mahdollisimman suoraviivaisesti. Tällä tavoin ilman pääsy ripsivärihylsyyn minimoituu, ja ripsiväri kestää varmasti pidempään notkeana kuin pumppaustekniikalla.

Pyörittele!

Voisi luulla, että ripsiväriharjan hylsystä poistamiseen liittyvät tekniikat on nyt käsitelty. Mutta eivät ne ole! Marie Clairessa tiedetään, että tehokkaampikin tapa sujutella ripsariharja putelistaan on olemassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ripsiväriharjaa tulisi nimittäin pyöritellä pitkin hylsyn sisäreunoja, kun harjan ottaa pois hylsystä. Näin harjaan saa kunnolla tavaraa, vaikka maskara ei olisikaan ihan tuore – eikä pyörittely aiheuta ilman työntymistä hylsyyn.

Yksinkertainen kikka säästää euroja, koska ripsiväri ei kuivahda yhtä nopeasti kuin pumpatessa, ja pyörittelemällä viimeisetkin ripsivärinjämät saa kaavittua harjan kautta ripsiin. Erityisen hyödyllinen vinkki on paksun, mutta paakuttoman ripsivärikerroksen ystäville.

Kun pyörittely on hallussa, voi huomiota seuraavaksi kiinnittää siihen, millä tekniikalla siirtää värin harjasta ripsiin. Näyttäviä räpsyjä tavoittelevan kannattaa kokeilla ainakin tätä meikkitaiteilijan vinkkiä ripsivärin levitykseen.

Lue myös:

Toimitus paljastaa: parhaat ripsivärit, joita ostamme kerta toisensa jälkeen

Vanupuikko on kohdannut voittajansa! Ammattilaisniksi ripsaritöhryjen siistimiseen

Miten ripsiväri voi maksaa vain 4 euroa? Asiantuntija selittää halvan ja kalliin ripsarin eron

Oletko kuullut tästä ripsiväriteoriasta? Harjan muoto saattaa paljastaa, millaiset ripsistä tulee

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt