MyStyle

Muoti on nyt tarkoituksella rumaa: Nämäkin naurettavat tyylit ovat nyt in

Julkaistu:

Muoti
Mitä rumempi, sen parempi, kuuluu hetken muotisääntö numero yksi.
Muotisivusto Who What Wear listasi joukon syyskauden suosituimpia ”rumia” muotivillityksiä, ja me intouduimme kaivelemaan niitä lisää.

”Ruma” muoti on nimittäin tällä hetkellä suositumpaa kuin koskaan. Trendit tuntuvat menevän jatkuvasti kokeilevampaan, erikoisempaan ja monen silmin epäesteettisempään suuntaan, eikä kaikkia villityksiä voi hyvällä tahdollakaan kutsua kauniiksi.

Usein jopa hupaisilta näyttävät vaatekappaleet nousevat juuri niiksi muodikkaimmiksi. Nämäkin hilpeyttä herättävät tyylit ovat nyt muotimaailman hittejä.

Batiikkivärjätyt vaatteet + miniaurinkolasit

Tyylibloggaaja Tamu McPherson esittelee suositulla tilillään uskomattoman asukokonaisuuden: batiikkivärjätyn paidan ja minikokoiset, vaaleanpunaiset muoviaurinkolasit. Nyt on lupa kaivaa vanha batiikkivaate varastosta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Futuristiset lookit

Ensin tulivat futuristiset aurinkolasit, perässä seurasi koko look. Neonvärit, kiiltävät pinnat, joustavat ja vartaloa nuolevat materiaalit ja laseilla viimeistelty tyyli ovat muun muassa Kim Kardashianin suosiossa.

Överit muovilaukut

Yksi yllättävimmistä laukkutrendeistä on muovinen ja värikäs. Muovihelmistä tehty laukku on kesän ja syksyn hitti, ja muitakin värikkäitä muoviveskoja himoitaan nyt pitkin muotimaailmaa.Mauttomat lomapaidat

Näitä bongaa nyt maailman muotivaikuttajien ja esimerkiksi helsinkiläisten festarikävijöiden yltä: värikkäät, rantalomasta muistuttavat kukkapaidat villitsivät muun muassa elokuisilla Flow-festareilla. Hae oma trendipuserosi kirppikseltä tai isän vaatekaapista.Varvassandaalit

Flip flopit eli varvassandaalit olivat Kööpenhaminan muotiviikkojen kenkäyllättäjä! Altaan reunalta tutut kengät kuuluvat nyt muotitietoisten vaatekaappiin, ja ne voi yhdistää nyt melkein mihin tahansa asukokonaisuuteen.Paksut sukat ja sirot korkkarit

Tästä sukka-kenkäkombosta on muodostumassa jo klassikko. Tavalliset sukat voi pukea nyt avokkaiden tai sandalettien kanssa. Ota mallia esimerkiksi tunnetulta stylistilta Emili Sindleviltä.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt