MyStyle

Uskoisitko kuumaksi alushousutrendiksi? Muotitietoiset haluavat nyt ”mummopöksyt”

Julkaistu:

Alusvaatteet
Korkeavyötäröisten housujen trendi on nostanut myös alushousujen vyötäröä. Mummomalli on nyt muotia.
Tuntuu uskomattomalta, mutta vielä muutama vuosi takaperin kauhistellut, kaiken seksikkyyden tappajina tunnetut, suuret, paljon peittävät ja napaan asti nousevat alushousut ovat tällä hetkellä sitä kuuminta kamaa.

Alushousumalli on ”hot top pop”

Mummopöksyiksikin nimetyt korkeavyötäröiset alushousut ovat muotitietoisten suosiossa. Esimerkiksi alusasuketju Change Lingerien tuore tiedote kertoo, että alushousutrendeissä hallitsevat nyt korkeavyötäröiset mallit.

– Korkeavyötäröiset Hipster High Waist -alushousut ovat tulossa takaisin muotiin. Monet vierastavat kyseistä mallia mummomaisuuden takia, mutta todellisuudessa tämä alushousumalli on tällä hetkellä hot top pop, tiedotteessa kirjoitetaan.

Sekä mukava, imarteleva että seksikäs

Muodinmuutokseen lienee vaikuttanut farkkujen ja muiden housujen vyötärön nousu. Kun 15 vuotta sitten sekä farkkujen vyötärökaistale että alushousut nousivat juuri ja juuri lanteille, viime vuosina vyötärölinja on vaihtunut sinne minne se nimensä mukaisesti kuuluu, vyötärölle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Moni mukavuudenhaluinen kiittää vallitsevasta trendistä: mummopöksyt ovat trendikkäiden lisäksi mukavat päällä.

Ja vaikka toisin voisi ajatella, montaa kroppaa nykyisenlaiset high waist -housut imartelevat. Peppu näyttää pakaran päältä kulkevan pitsireunan alla pyöreältä, ja pömppis verhoutuu aivan huomaamatta korkean vyötärön alle.

Kauniista ulkonäöstäkään ei tarvitse tinkiä. Korkeavyötäröisiä alushousuja saa lähes kaikkien ketjuliikkeiden alusvaateosastoilta pitsisinä, imartelevasti leikattuina, värikkäinä ja seksikkäinä – jopa tangamalli on nyt korkeavyötäröinen.

5 x kokeile itse

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt