MyStyle

Tutkimus vahvistaa naisten ärsyttävän housukokemuksen

Julkaistu:

Housut
Miehiltä löytyy housujen taskuista helposti sekä puhelin, lompakko että avaimet. Naisten housujen taskuun saa mahdutettua juuri ja juuri pankkikortin.
Yhdysvaltalainen toimittajakaksikko selvitti empiirisellä tutkimuksella naisten ja miesten housuntaskujen kokoeroa.

Amber Thomas ja Jan Diehm olivat törmänneet koko-ongelmaan omien kokemustensa lisäksi jatkuvasti sosiaalisessa mediassa, jossa naispuoliset käyttäjät tuskailivat housujen liian pienten etutaskujen kanssa. Kun miesten housuissa kulkee mukana kätevästi koko omaisuus, naisten housuissa taskut tuntuvat olevan paikoillaan lähinnä muodon vuoksi. Niihin mahtuu harvoin sisään juurikaan mitään.

Thomas ja Diehm päättivät selvittää, kuinka yleisestä pulmasta todellisuudessa on kyse. Nyt The Daily Beast -sivusto kertoo tuloksista.

Ja toden totta, naisten taskut osoittautuivat säännönmukaisesti lähes puolta pienemmiksi kuin miesten taskut.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Thomas ja Diehm mittasivat 40 naisten ja 40 miesten farkkujen etutaskua 20 tunnetulta housumerkiltä ostoskeskuksissa Nashvillessa, New Yorkissa ja Seattlessa. Kaksikko teki housujen kanssa tarkkaa työtä: jokaiselta merkiltä valittiin sekä miesten että naisten suora- ja pillilahkeiset farkut, ja kaikki farkut olivat samaa tuumakokoa 32. Näin sukupuolten väliset ja siten epäreilut kokoerot minimoitiin.

Selvityksen mukaan naisten taskut ovat keskimäärin 48 prosenttia lyhyempiä ja kolme prosenttia kapeampia kuin miesten taskut. Senttimetreissä taskujen keskimääräinen syvyysero on huimat 7,6 senttiä – tämän verran enemmän miehillä on siis tilaa tavaroilleen.

Kaksikko testasi taskujen kokoeroa vielä käytännössä iPhone X -puhelimella. Kun miesten taskuista puhelin mahtui jokaiseen, naisten taskuista se sujahti vain neljään kymmenestä.

Ota kantaa

Nainen, haluaisitko säilyttää tavaroita housujen taskuissa?

Kyllä 55% En 45%
Ääniä yhteensä 3106

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt