Mies, hyvästele tuttu ja turvallinen hiustyylisi – kauden kuumimmat tukat näyttävät tältä - MyStyle - Ilta-Sanomat

Mies, hyvästele tuttu ja turvallinen hiustyylisi – kauden kuumimmat tukat näyttävät tältä

Vallitsevat hiustrendit löytää muotinäytöslavoilta. Balmainin näytöksessä nähtiin paljon kiharaa.

Julkaistu: 5.9.2018 10:36

Viime keväänä ja kesänä nähtyjen miesten muotinäytösten hiustyylejä yhdistää kolme suurta trendiä. Tältä miesten hiusmuoti näyttää juuri nyt.

Oli kyseessä sitten Lanvin, Hermès, Kenzo, Balmain tai lähes mikä tahansa muu maailman tunnetuimmista muotimerkeistä, niiden miesten muotiviikkojen näytöksissä nähtiin pitkälti samanlaisia tukkatyylejä.

Tämän syksyn ja ensi kevään muotia esittelevien näytösten malleilta bongasi kolme vahvaa hiustrendiä. Miesten hiukset ovat nyt joko laineilla tai kiharalla, ajettu kokonaan pois tai kammattu reilusti eteen.

Poimimme muotimerkkien versiot tämän hetken suurimmista hiustrendeistä.

Luonnolliset kiharat

Vähääkään luonnontaipuisa tukka kannattaa puristella nyt kiharalle. Hiukset tuodaan vastoin viime vuosien tyyliä takaa eteen päälaelle ja otsalle.

Jo viime keväänä suomalaisen IdHairin miesten hiusmuotinäytöksessä kerrottiin, että taaksepäin sliipattu tukka alkaa olla menneen talven lumia, ja hiusten suunta tekee täyskäännöksen. Luonnolliset laineet ja kiharat ovat parasta juuri nyt.

Buzz cut

Buzz cut eli koneella kauttaaltaan siiliksi vedetty tukka on noussut suuremmaksi villitykseksi kuin osattiin arvata. Uutisoimme uudesta trenditukasta jo puolitoista vuotta sitten, mutta sen jälkeen tyyli on vain kasvattanut suosiotaan. Nyt muotinäytöksissä joka toisella mallimiehellä on aivan lyhyt tukka.

Mies-otsis

Päälaelle puristeltujen ja otsalle valuvien kiharoiden lisäksi myös suorat hiukset kammataan nyt otsalle. Miesmallien otsahiukset voivat joko hipoa kulmakarvoja tai loppua aivan lyhyeen.

Rohkea leikkaa tukan muodikkaasti tylpän tasaiseksi, mutta otsiksen voi yhtä hyvin pyyhkäistä myös hieman sivuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?