MyStyle

Heippa, tyrkylle nostetut rinnat! Nykynainen haluaa jotain ihan muuta

Julkaistu:

Alusasumuoti
Rintaliivimuoti heittää viimeistään tänä syksynä pitkään suosiossa olleen push-up-mallin romukoppaan. Tällaisia trendejä liiveissä nähdään nyt.
Rintaliivimuoti on muuttunut muutamassa vuodessa valtavasti.

Kun 2000-luvulla rakastettiin toppauksia, push-up-liivejä ja jopa mahdollisimman suuriksi ja pyöreiksi rinnat huijaavia bombshell-rintsikoita, 2010-luvulla liivimuoti on liukunut jatkuvasti hillitymmäksi ja luonnollisemmaksi. Osa jättää rintsikat jopa kokonaan kotiin – sekä muodin että mukavuuden nimissä.

Lue lisää: Suosittu somevaikuttaja hylkäsi rintaliivit ja jakaa upeita asukuvia – ottaisitko mallia?

Vielä kaksi vuotta sitten, syksyllä 2016, suomalaiset asiantuntijat kertoivat topattujen ja kohottavien liivien jatkavan suosiotaan, vaikka siort pitsiliivit nousivatkin trendiksi.

Nyt kaupaksi käyvät täysin toppaamattomat, brodeeratut pitsiliivit, kertoo alusasuketju Change Lingerie tuoreessa tiedotteessaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Rintaliiveissä push-up on passée. Turhat fyllit halutaan nyt pois, merkin Suomen maajohtaja Marjo Topi sanoo.

– Erityisesti läpikuultavat brodeeratut pitsiliivit, kuten balconette-malli, ovat tällä hetkellä suosittuja.


Ei vain pienirintaisille

Nuorten naisten keskuudessa jopa kaaritueton liivi ja ¾-osa topatut rintaliivit kasvattavat suosiotaan. Suuren kysynnän vuoksi myös Change Lingerie on laajentanut alusasumallistoaan kaarituettomilla ja kevyesti topatuilla kolmioliiveillä.

Kevyet ja ohuet pitsiliivit eivät kuitenkaan ole vain pienirintaisten etuoikeus.

Ammattilaisvinkkien mukaan siropovinen voi valita esimerkiksi kevyesti topatun ja kaarituettoman kolmioliivin tai kaarituellisen mutta täysin toppaamattoman rintaliivimallin.

Runsaspovisen tai silikonipovisen hyvä vaihtoehto on puolestaan full cup -malli, jossa yhdistyy ohut kangas ja pitävä brodeerattu pitsi. Ne eivät tuo lisää volyymia poveen mutta antavat riittävästi tukea. Rintaliiveihin saa lisätukea myös erilaisilla leikkauksilla.


– Jokaisen naisen tulee tuntea olonsa kotoisaksi alusasussaan. Hyvän olon perustana ovat mukavuus ja istuvuus, Topi sanoo tiedotteessa.

Syksyn trendiväri on harmaansininen

Kevyemmän mallin lisäksi alkaneen kauden liiveissä näkyy tietysti muitakin trendejä.

Tänä syksynä väreissä näkyy muun muassa sinisen sävyjä, kuten hempeää ja vaaleaa topaasinsinistä ja murrettua harmaansinistä, sekä smaragdinvihreää ja tummaa rubiininpunaista.


Yksityiskohdissa on näyttävän pitsin lisäksi nyörityksiä, rusetteja ja koristekiviä. Selkäpuolelle ylettyvät pitsisomisteet jatkavat edelleen suosiotaan.

Koristeelliset yksityiskohdat yhdistyvät skandinaavisen selkeisiin muotoihin ja siluetteihin.

6 x luo tyyli

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt