MyStyle

Uudet ja nopeat pikakaunistajat – tartu näihin tuotteisiin, kun on kiire

Julkaistu:

Me Naiset
Aina ei jaksa nysvätä. Nopeuta laittautumista näillä oikeasti toimivilla konsteilla.

1. Magneettinen katse

Kun ripsiin haluaa lisää näyttävyyttä, ovat tekoripset se ilmeisin vaihtoehto. Liimatuubin ja pinsettien kanssa työskenteleminen on kuitenkin varsinkin arkiaamuisin turhan haastavaa. Niin huimalta kuin se kuulostaakin, liima korvataan nyt magneeteilla.


Magneettiripsien käyttö vaatii toki aluksi hieman harjoittelua. Kun ripsitreeniä jaksaa tehdä yhtenä iltana kärsivällisesti, sujuu puuha jatkossa parhaimmillaan sekunneissa. Ripset ovat tuuheat mutta maltilliset.

Tee silmämeikki valmiiksi ennen magneettiripsien asettelua. Laita ensin ylempi irtoripsi omien yläripsiesi päälle ja aseta sitten alempi irtoripsi ripsien alle niin, että magneetit kiinnittyvät toisiinsa.

2. Kikkailusta riisutut kulmat

Jo pelkkä kulmien kuntoon laittaminen tekee koko yleisilmeestä saman tien hämmästyttävän skarpin. Kesäauringossa kulmakarvat ovat haalentuneet tuskin huomaamattomiksi, ja kestovärjäys helpottaa aamutoimia huomattavasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kotona tehtävään kestovärjäykseen on perinteisesti tarvittu melkein kemistin taitoja: on pitänyt sekoittaa väriä ja hapetetta mittojen mukaan kuppiin.

Nyt kestovärin saa kuitenkin kätevästi sudittua suoraan kulmiin.


Ohjeiden mukaan värin kannattaa antaa vaikuttaa toivotusta tummuusasteesta riippuen puolesta tunnista tuntiin, mutta ylilyönnin vaaraa tuskin on: yli tunnin kulmissa vaikuttanut väri ei lopulta ollut luonnostaan vaaleatukkaisellekaan yhtään liian tumma.

3. Yöllinen kasvojenkohotus

Freesi ilme vähän huonostikin nukutun yön jälkeen? Yksi sellainen tänne, kiitos! Helpoimmalla pääsee, kun levittää naamion kasvovoiteen tilalle illalla: tehoaineet pääsevät vaikuttamaan yön yli, ja aamulla kasvot näyttävät heti sängystä noustessa virkeiltä.

Lieracin naamiota ei välttämättä tarvitse edes pestä pois. Naamio muodostaa iholle ohuen, kiinteyttävän kalvon, joka oikeasti toimii. Kasvot näyttävät herätessä heleiltä ja tuntuvat raikkailta.


4. Yhden pyyhkäisyn taktiikka

Melkoinen julistus, mutta tässä on melko varmasti maailman helpoin itseruskettava tuote!


Pyyhkäise kasvot itseruskettavalla kasvovedellä joko aamulla tai illalla pesun jälkeen, ja kasvoilla pysyy kevyt loman jälkeinen päivetys sekä hehku kuin itsestään.

Kasvovesi on lähestulkoon tuoksuton, joten sen voi huoletta jättää meikin alle. Kun väriä alkaa olla tarpeeksi, ylläpidä sävyä käyttämällä kasvovettä muutaman päivän välein.

5. Sekunneissa sileää

Sileän silmänympärysihon voi saada myös ilman botoxia tai muita pistoshoitoja, ainakin väliaikaisesti. Remescarin saveen ja sokeriyhdistelmiin pohjautuva voide levitetään silmänympärysvoiteen päälle, huilataan hetki liikuttamatta silmänympärysihoa, ja kas kummaa, iho oikeasti silottuu ja tuntuu tiukemmalta.


Voiteen teho toki kestää vain seuraavaan pesukertaan asti, mutta se on erinomainen pikavirkistäjä väsyneille silmille.

6. Aasian-tuliaisia

Koreasta kuuluu jälleen, ja viime vuosilta tuttuun tapaan itämaiset innovaatiot ovat maineensa veroisia.

Tuore keksintö putsaripuolelta on öljypohjainen syväpuhdistaja, joka yhdellä pumppauksella sekä pesee kaiken meikin pois että kosteuttaa ja suojaa ihoa.


Aluksi kirkas ja öljymäinen koostumus muuntuu iholla veden kosketuksesta kermaiseksi, ja pesun jälkeen pintakuivaakaan ihoa ei kiristele. Vaikka öljypohjaisen tuotteen käyttäminen rasvoittuvalle iholle tuntuukin kaiken logiikan vastaiselta, todellisuudessa öljyt tasapainottavat ihon talintuotantoa ja helpottavat iho-ongelmia.

7. Yömyssy

Onhan se ihanan simppeliä, kun hoitotuotteet tekevät taikojaan unien aikana. Living Proofin hoitovoide on kuin hiusten oma yömyssy: urbaanin legendan mukaan pieni snapsi ennen unia parantaa unenlaatua, voide taas hoitaa hiuksia yön aikana lisäten kiiltoa ja kirkastaen väriä.


Tuotteen voi levittää sekä kuivaan että kosteaan tukkaan tyvestä latvoihin. Herätessä tukka on lähestulkoon menokunnossa päivää varten, voide myös helpottaa hiusten muotoilua.

Kuvat: Valmistajat

Lue lisää:

Levittyykö kynsilakka epätasaisesti? Yksinkertainen kikka ratkaisee ongelman

Hiusten huuhtelu kylmällä vedellä ja muut nuorena opitut kauneustavat, joista aikuiset naiset pitävät yhä kiinni

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt