MyStyle

Väri, jota valokuvissa kannattaa välttää – jopa herttuattaret Meghan ja Catherine kiertävät kaukaa

Julkaistu:

Tyylit
Sekä Hollywoodin ykköstähdet että brittihovin kuninkaalliset tietävät saman tyylisäännön.
Haluatko näyttää mahdollisimman hyvältä valokuvassa? Ota käyttöön ohje, jota noudattavat kuvissa jatkuvasti poseeraavat ihmiset.

Express huomasi, ettei seurattuja pukeutujia herttuatar Meghania ja herttuatar Catherinea nähdä oikeastaan koskaan yhdessä värisävyssä, ja kertoo valintaan loogisen syyn. Muuten kirkkaitakin värejä suosivat naiset välttävät oranssia, sillä se on yksi niistä väreistä, joka näyttää valokuvissa harvoin hyvältä.

Aiemmin punaisella matolla valokuvaajille poseerannut Meghan ei käyttänyt väriä myöskään näyttelijänuransa aikana. Kirkas oranssi ei ole muidenkaan Hollywood-gaaloissa juhlivien julkkisten suosiossa. Se on etenkin kuvissa haastava väri, sillä useimmissa tapauksissa kirkas oranssi ei imartele ihonsävyä vaan vie kasvoilta värin.

Esimerkiksi Picture This -sivustolla neuvotaan välttämään valokuvissa oranssia, ja Style and Shenanigans -sivustolla valokuvaaja Rachel Devine kertoo, ettei kuvaa ihmisiä mielellään oransseissa vaatteissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tietysti tyyliohjeesta saa olla välittämättä. Hyvä esimerkki on vaikkapa kuningatar Elisabet, joka viis veisaa ihon hehkumaan saavista vaateväreistä ja pukeutuu oranssiin halutessaan vaikka päästä varpaisiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt