MyStyle

”Voisin lainata ukon roskikseen joutavat vanhat lökökalsarit ja lähteä kaupungille” – näin kiihkeitä tunteenpurkauksia leggingsit herättivät

Julkaistu:

Trendit
Leggingsit eivät lakkaa herättämästä tunteita suuntaan ja toiseen.
Ihoa myötäilevät leggingsit herättivät jälleen vilkkaan keskustelun eilen Ilta-Sanomissa.

– Jos sen voisi isolla lihavoidulla vain kirjoittaa, että leggingsit eivät ole housut! Leggingsien käyttö on sallittavaa, mutta tunikan tai mekon kanssa, stylisti-meikkaaja Sohvi Nyman korosti.

Lue lisää: 12 kuvaa sen todistavat – leggingsit eivät edelleenkään ole housut

Lähes 35 000 vastaajasta 45 prosenttia kertoi käyttävänsä leggingsejä, 55 prosenttia lukijoista taasen vastasi kielteisesti. Myös jutun kommenteissa mielipiteet leggingseistä jakautuivat vahvasti kahteen leiriin.

Niitä joko rakastetaan, vihataan – tai käytetään, muttei ihan miten tahansa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ei häiritse

Kyllä legginsit aina tuulipuvun ja toppahousut voittavat, ei yhtään häiritse.”

Jokainen tyylillään. Jokainen päättää aikuisena itse, miten pukeutuu. Ellei pukeutuminen ole mautonta, loukkaavaa, hyvien tapojen vastaista tai rasistista, niin ei tule mieleen syytä paheksua toisen pukeutumista.”

Leggingsithän ovat mukavat ja käytännölliset joustavuuden ansiosta, mutta katson kyllä kokovartalopeiliin, miltä näyttävät päällä. Sitten vaan helman pituutta toppiin tai mitä nyt milloinkin laitan yläosaksi. Todellakin must-vaate.”

”Voisin lainata ukon lökökalsarit”

En voi ymmärtää, miten joku voi edes harkita leggingsejä päällyshousuina. Eivät ne tietenkään sitä ole.”

Tämä ihan vartalon mallista ja painosta riippumatta. Eihän kukaan täyspäinen nyt lähde kalsareilla viipottamaan ihmisten ilmoille.”

Pelkät leggingsit ovat täsmälleen sama asia kuin lähtisi pelkissä sukkahousuissa liikenteeseen. Eihän kukaan niinkään tee.”

Voisin lainata ukon roskikseen joutavat vanhat, harmahtavat ja muodottomiksi kulahtaneet lökökalsarit ja niissä sitten lähteä kaupungille. Ne on hyväksyttävä aivan yhtä muodikkaina kuin hirvittävät ja läpikuultavat, ohuet legginssit. Makuasioista ei pidä kiistellä. Kalsareissani on vuosien takaista charmia ja sentimentaalista arvoa. Ei saa moittia.”


Näkisipä niitä enemmän!

Jokainen saa käyttää ihan mitä housuja haluaa koosta ja muodoista riippumatta! Jos tekee pahaa, niin ei ole pakko katsoa.”

Legginssit sopivat kaikille naisille. Näkisipä enemmän Suomi-naisten yllä alavartaloa verhoilemassa.”

No eikös tuo nyt ole ihan sama mitä housuja nainen käyttää. Ollaanhan rannallakin bikineissä.”

Ei alusvaatteissa ihmisten ilmoille

Kukaan normaaliälyllä varustettu ihminen ei lähtisi pelkissä sukkahousuissa ihmisten ilmoille. Mutta kun sukkiksista leikataan sukkaosa pois, niin sitten väitetään niitä sukattomia sukkahousuja päällyshousuisiksi ja lähdetään julkiselle paikalle. Sukkaosan puuttuminen ei tee niistä edelleenkään päällyshousuja.”

Leggingsien päällä on oltava reippaasti vesirajaa pitemmälle ulottuva toinen vaatekappale, siis tunika tai mekko. Mutta ei koskaan niin, että näkyisi jotain vesirajan yläpuolelta. Leggingsit ovat tässä merkityksessä selkeästi alusvaate, ei näkyviin lantion alueella paljaaltaan.”

Kyllä alusvaatteiden päälle on tarkoitus pukea se varsinainen vaate. Leggingsit kuten sukkahousutkin ovat alusasuja, varsinaista pukeutumista täydentäviä vaatekappaleita, mutta eivät itsenäisiä päällysvaatteita.”

Ota kantaa

No niin: Leggingsit, kyllä vai ei?

Kyllä! 62% Ei! 38%
Ääniä yhteensä 3968

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt