MyStyle

Trenssitakki on klassikko, joka sopii moneen – 3 täydellistä asua

Julkaistu:

3 x tyyli
Klassikkovaatteet ovat vaatekappaleita, jotka toimivat kaudesta toiseen ja melkein asussa kuin asussa. Yksi isoimmista klassikoista on trenssitakki.
Monikäyttöiset vaatteet luovat hyvän garderobin perustan ja niiden avulla vaatekaappisi pysyy aina päivitettynä. Vaikka klassikosta maksaisi enemmän, voi sen ympärille luoda tyylikkään lookin jopa alle 50 eurolla.

Kun puhutaan klassikkotakeista, tulee varmasti lähes jokaisella mieleen talvinen villakangastakki ja keväinen trenssi. Näitä kahta voikin kutsua takkimuodin ikiklassikoiksi.

Yhdistä rentoihin farkkuihin tai silkkimekkoon

Erityisesti trenssi on täydellinen pukeutumiseen juuri nyt – sen käyttöajankohta on aina loppukeväästä syksyyn ja taas keväästä kesään. Pitkä ja ruskea trenssi kahden rivin napituksella ja solkivyöllä on supertyylikäs valinta, ja se toimii monipuolisesti asussa kuin asussa. Trenssiin voi yhdistää rennot farkut sekä silkkimekon.

Lookista voi tehdä vaikkapa arkisen, simppelin ja maskuliinisen tai juhlavan, näyttävän ja naisellisen. Vaihtoehtoja on loputtomasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Niin mustavalkoisen minimalistinen kuin räikeän kirjavakin tyyli toimii. Tämä välikauden takki tulisi löytyä jokaisen muodista kiinnostuneen kaapista!

Ruskea, pitkä trenssi Zara 89,95€

Punavalkoraidallinen paita + mustat farkut + pitsireunaiset tennarit = 48,95 €

Rento, mutta tyylikäs arkiasu syntyy kun trenssiin yhdistää mustat suorat farkut käärityillä lahkeilla, punavalkoraidallisen trikoopaidan ja pitsireunaiset tennarit.


Vihreä mekko + vihreät korkokengät + hopeiset korvakorut = 45,95 €

Trenssi sopii myös juhlaviin asuihin esimerkiksi yhdessä vihreän kimaltavan mekon, korkokenkien ja näyttävien korvakorujen kanssa.


Punaiset housut + valkoinen paitapusero + mustat nilkkurit = 55,99€

Klassista ja trendikästä – trenssiin sopivat tietenkin muut yhtä hienostuneet vaatekappaleet, kuten valkoinen paitapusero, punaiset housut sivuraidalla ja mustat nilkkurit.


Kuvat: Valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja luo sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla. Lue sarjan muut jutut täällä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt