MyStyle

Kammoatko kolmiotukkaa? Ihan suotta – pörheys on parasta

Julkaistu:

Hiukset
Parjattu kolmiotukka voi näyttää myös raikkaalta ja trendikkäältä, kun asiaa katsoo oikeasta näkökulmasta.
Paksut ja kiharat tai taipuisat hiukset ovat upea asia, kun ne asettuvat hyvin. Yksi riski tosin vaanii koko ajan kulman takana: kolmiotukka.

Sillä tarkoitetaan hiuksia, jotka asettuvat kolmion muotoon. Päälaella ne laskeutuvat vielä melko litteinä, mutta mitä lähemmäs hiusten latvoja mennään, sitä pörheämmin haituvat pyrkivät valtaamaan tilaa sivusuunnassa.

Kolmiotukan kruunaamaton kuningatar lienee Vogue-veteraani Grace Coddington, 77. Oranssinpunaiset kiharat ovat hänen tavaramerkkinsä. Hän osoittaa, että pörrötukka on kaunistus, ei vihollinen.Jos kolmiomaisuudesta haluaa eroon, latvoja voi kerrostaa, mutta ei kolmiotukassakaan mitään vikaa ole. Katso vaikka!Instagram-käyttäjä @contrarytopopop kirjoittaa, että polkkamittainen kolmiokampaus tuo hänelle mieleen Marlene Dietrichin.Kolmiotukassa on myös ajankohtaista kasarihenkeä.Pitkää kolmiotukkaa voi korostaa harjaamalla hiuksensa, jolloin latvoista tulee erityisen pörheät!Jos hiukset ovat luonnonkiharat, ne kihartuvat yleensä voimakkaammin lyhyinä, kun pituus ei paina kiharaa suoremmaksi.Suoralinjainen leikkaus näyttää erityisen hyvältä tiukasti kihartuvissa hiuksissa.

Lue myös:

Anna kasvaa! 9 todistetta siitä, että tyvikasvu saa vaaleat hiukset näyttämään käsittämättömän hyvältä

8 tapaa saada kauniit kiharat ilman lämpöä

Tympiikö tukka? 9 ideaa hiusmuutokseen

Oletko kuullut curly girl -metodista? Se voi pelastaa kiharat hiukset kuivumiselta