Kasvojen muoto määrittelee imartelevimman jakauksen paikan – katso tästä omasi

Julkaistu:

Me Naiset
Oikeaan kohtaan tehty jakaus tuo kasvojen parhaat puolet esiin.
Helpoin tapa päivittää hiustyyli on vaihtaa jakauksen paikkaa. Me Naisten toimitus testasi jokin aika sitten, miten se vaikuttaa ulkonäköön.

– En tykkää yhtään siitä, miltä näytän keskijakauksen kanssa, yksi testaajista totesi jutussa.

Jos jakaus näyttää oudolta, kannattaa tarkastella kasvojen muotoa. Osaa sivujakaus pukee paremmin kuin keskellä päätä oleva, toisten parhaita puolia sen sijaan korostaa keskijakaus.

Katso tästä, mikä jakaus sopii kasvojesi muodolle parhaiten ja löydä itsellesi sopivin hiustyyli!

Ovaali

Ovaalikasvoiset ovat siitä onnekkaita, että heille sopii kaikenlaiset jakaukset. Jakauksen paikkaa vaihtelemalla saa paljon vaihtelua tyyliin. Tunnettuja ovaalikasvoisia ovat esimerkiksi Julianne Moore ja Oprah Winfrey.


Neliö

Neliömallin tunnistaa siitä, että otsa, poskipäät ja leuka ovat yhtä leveät. Lady Gaga ja Natalie Portman näyttävät, kuinka neliönmallisiin kasvoihin saa pehmeyttä sivujakauksella.


Ympyrä

Pyöreille kasvoille sopivat oikeastaan kaikki jakaukset. Inspiraatiota voi ottaa esimerkiksi Emma Stonen sähäkästä sivujakauksesta tai Beyoncésta, joka on loihtinut täydellisen suoran keskijakauksen.


Sydän

Sydänkasvojen tavaramerkkinä on terävä, erottuva leuka. Pehmeyttä kasvoihin saa esimerkiksi kampaamalla hiukset päätä vasten. Scarlett Johansson on onnistunut tässä täydellisesti.


Timantti

Timanttikasvot tunnistaa siitä, että otsa ja leuka ovat kapeat, poskipäät ovat kasvojen levein kohta. Koska otsa on pieni, kannattaa turvautua keskijakaukseen. Victoria Beckham on esimerkki timanttikasvoisesta julkkiksesta.


Pitkulainen

Mikäli pitkulaisiin kasvoihin haluaa pyöreyttä, kannattaa sijoittaa jakaus keskelle päätä, vai mitä Kim Kardashian? Kasvojen muotoja korostaessa kannattaa taas nostaa hiukset ylös, kuten Meryl Streep tekee.


Vinkit on poimittu Byrdie-sivustolta.

Lue myös:

”Pää näyttää oudosti munan muotoiselta” – kolme naista testasi, miten jakauksen paikan vaihto vaikuttaa ulkonäköön

Harkitsetko otsatukkaa? Tässä parhaat mallit eri kasvonmuodoille

5 hiusväriä, jotka toimivat paremmin kuin anti age -voide

Pitkät vai pätkäistyt? 6 kuvaesimerkkiä osoittaa, miten polkkatukka vaikuttaa ulkonäköön

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt