MyStyle

Instagramin tyylikkäimmät isoäidit – nämä upeat asennenaiset näyttävät, että tyyli on iätöntä

Julkaistu:

Muoti
Muotivaikuttamisen ei todellakaan tarvitse olla vain nuorten juttu. Sen osoittavat nämä ikääntyneet tyyli-ikonit!
Helen Ruth Elam Van Winklen, paremmin Baddiewinklenä tutuksi tulleen, 90-vuotiaan sometähden tietää jo moni.

Lähes neljä miljoonaa Instagram-tililleen kerännyt tyyliguru ihastuttaa räväköillä julkaisuillaan ja nuorekkaalla tyylillään.

Ikä ei estä tämän supernaisen villiä menoa – päinvastoin!


Ikä ei ratkaise

Baddie ei kuitenkaan ole ainoa laatuaan. Oletko jo kuullut Lyn Slaterista?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

65-vuotias professori ja sosiaalityöntekijä aloitti vuonna 2014 Accidental Icon -blogin pitämisen harrastuksena. Tänä päivänä Lyniä seuraa Instagramissa yli puoli miljoonaa ihmistä.

Hän on tullut tunnetuksi muun muassa #AgeIsNotVariable-tunnisteestaan, joka korostaa sitä, ettei iällä ole mitään merkitystä.

– Tiedän 18-vuotiaita, jotka eivät koskaan laittaisi minihametta. Tiedän myös paljon 70-vuotiaita naisia, jotka kyllä pukisivat hameen, Slater totesi Cosmopolitanille viime vuonna.

– Muoti on kaikikia naisia, kaikkia miehiä, kaikkia ihmisiä varten, sillä se tuo iloa ja nautintoa. Kun pukeudun, en sano itselleni että voi, kun olen 64. Pitäisikö minun pukea tämä mekko vai jättää pukematta?


Blogissaan hän korostaa esittelevänsä muotia naisille, jotka elävät mielenkiintoista ja urbaania, mutta tavallista elämää.

– Naiset, kuten minä, jotka eivät ole kuuluisia ja julkkiksia, mutta älykkäitä, luovia, muodista kiinnostuneita, ajattelevia ja ennen kaikkea sinut sen kanssa, keitä ovat... Heitä varten tämän aloitin, Slater kuvailee.

Nainen kertoi myös Cosmopolitanille, että sekä hänen miehensä, lapsensa kuin lapsenlapsensa ovat tukeneet häntä ja olleet innoissaan suosiosta sosiaalisessa mediassa.Tyylinäytteitä suoraan Milanosta

Inspiroiduitko? Myös Sciuraglam suitsuttaa ikääntyneiden kauneutta ja muotitietoisuutta. Se kerää yhteen vanhempien naisten tyyliglamouria Milanosta.

Voguessa kerrottiin hiljattain, että profiilin takana on hammaslääketiedettä opiskeleva mies, Angelo, joka aloitti projektin loppuvuodesta 2016.

– Minulla ei ollut mitään todellista syytä aloittaa sitä. Minä vain rakastuin näihin ikonisiin naisiin Milanossa, Angelo paljasti lehdelle.


Hän näytti aluksi kuvia ystävilleen ja perheelleen, ja nämä ihastuivat myös elegantteihin tyyleihin täysin.

– Järkytyimme opiskelukavereiden kanssa siitä, miten erilaista elämää Milanon naiset elävät verrattuna omaan kotikaupunkiini.

Profiililla on nyt 126 000 seuraajaa. Tarkoitus on esitellä juuri klassista luksusmuotia: ”scuira” viittaa rikkaaseen naiseen milanolaisella murteella.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt