MyStyle

Testissä uudet rajauskynät – edullinen ”pizzahyrrä” löi täysin ällikällä

Julkaistu:

Testi
MyStyle testasi kesän uutuuseyelinerit.
Silmänsä voi rajata ja katseeseen saada syvyyttä sekä kynämäisellä kajalilla, että nestemäisellä eyelinerillä. MyStyle testasi kesän uutuusrajauskynät, ja löysi monta edullista suosikkia.

Testin suurin yllättäjä oli pizzahyrrämäiseen ”siveltimeen” MAC-merkin jalanjäljissä rynnännyt markettimerkki IsaDora.

Karaja 7 Stars Eye Pencil


Testin perinteisten kajalikynien ehdoton voittaja! Kynä liukuu pehmeästi silmäluomella ja rajaus pysyy jopa kesähelteellä! Kynä on perinteisiä kajaleita ohuempi ja pidempi, joten siitä saa helpomman otteen ja rajauksen teko on simppelimpää.

Arvosana: 5/5

Elizabeth Arden Beautiful Color Smoky Eyes Pencil


Myös tämä oli pehmeä kajali, jonka levitys oli kohtalaisen yksinkertaista. Tuote oli kuitenkin ehkä perusrajaukseen liian pehmeää, lopputulos saattoi lipsahtaa suttuisen puolelle. Smoky eyes -meikin pohjaksi tämä on kuitenkin ehdoton valinta, vaikka kynän toisessa päässä oleva muovinen ”levityssuti” onkin täysin turha.

4/5

Kicks Beauty Kohl Eye Pencil


Edullinen peruslaatuinen kajali. Vähän kova levittää, eli mikäli silmäluomiesi iho on herkkää, tämä ei välttämättä ole paras valinta.

3/5

IsaDora Precise Roll-on Eyeliner


Tähän tuotteeseen tartuin epäillen, sillä vastaavanlaisen, pizzahyrrämäisen levitysosan sisältävän MAC-kajalin saamat arviot oli lähinnä murskaavia. Rullattava eyeliner tuntuu jo ajatuksena mahdottomalta, mutta tämä tuote osoitti mahdottoman mahdolliseksi! Rulla on niin ohut, että tarkat paikat on helppo piirtää ja pienen harjoittelun jälkeen loppurajauksen ”siipi” tulee melkein itsestään. Erityismaininta pysyvistä väreistä, sävyt olivat kauniita ja pysyivät uskomattoman hyvin! Testin suosikkituote joka päätyi heti käyttöön.

5/5

Maybelline Master Ink Waterproof


Perinteinen eyeliner jossa sivellintä uitetaan värissä. Sivellinosa ei liu’u luomella vaivattomasti vaan täydellisen rajauksen teko vaatii vähän aikaa ja vaivaa. Harhapompuille on iso riski ja väriä joutuu purkista hakemaan lisää koko ajan. Vastapainona kuitenkin tuote pysyy luomilla kuin tauti, joten jos haussa on rajaustuote ääriolosuhteisiin, on tämä hyvä vaihtoehto!

4/5

Absolution Le Liner


Luonnonkosmetiikkaa, ja tässä tuotteessa on yksi parhaista siveltimistä koskaan. Jäykähköllä päällä on kissansilmärajauksen veto kuin leikkiä vain. Valitettavasti tuotteen väri on lähempänä harmaata kuin intensiivisen mustaa, joten jokapäiväiseen käyttöön se ei jää.

3+/5

Nyx That’s the point


Tuote on paksuhko tussi ja sen ongelmat johtuvat juuri tästä. Paksulla tussilla hienovaraisten rajausten teko on vaikeaa. Väriä kuitenkin tussissa riittää, joten mikäli pidät tällaisesta rajauskynästä voi se olla sinulle ihan hyvä vaihtoehto.

3-/5

Bronx Beauty Stamp & Eyeliner


Tuotteen toisessa päässä on leimasin, jolla voi Bronx-tuotemerkin Venus-symbolin leimata kasvoihinsa. Kiva idea, ja tämä onkin tuotteessa parasta. Valitettavasti huopakynä on liian kuiva ja jäykkä, jotta sillä saisi tehtyä siistiä ja nopeaa rajausta meikkiinsä.

2/5

Kuvat: Valmistajat

Artikkelia korjattu 24.8. klo 14.17: Nyx That’s the point -tuotteen kuva oli aluksi väärä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt