Tytär kuin äitinsä! Cindy Crawfordin 16-vuotias tytär luo uraa mallina – suunnitteli malliston Karl Lagerfeldin kanssa

Julkaistu:

My Style
Muotimaailman konkarin Karl Lagerfeldin ja nuoren mallin alun Kaia Gerberin yhteistyön hedelmiä voi vihdoin ihastella.
Kaksi muodin suurimpiin vaikuttajiin kuuluvaa henkilöä lienevät huippusuunnittelija Karl Lagerfeld sekä entinen supermalli Cindy Crawford. Emme väitä, että heidän jälkeensä ei olisi tullut muita merkittäviä muotivaikuttajia, tai juuri nämä kaksi henkilöä olisivat suurimmat trendsetterit vuosikymmeniin.

Sitä ei kuitenkaan voi kiistää, että molemmat ovat vaikuttaneet muotialaan merkittävästi omalla työllään: Lagerfeld luomalla omintakeisen tyylinsä, jolla on uskollinen fanikunta ja Crawford tuomalla mallit muodin etunenään.

Nyt 1990-luvun suosikkimallin 16-vuotias tytär Kaia Gerber luo uraa mallimaailmassa. Eikä ihme, Kaia on kuin kopio äidistään!
Kaian ura alkoi jo kymmenvuotiaana, kun hänet nähtiin Versacen lastenvaatekampanjassa. Todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin neljä vuotta myöhemmin, kun arvostettu mallitoimisto IMG Models otti Kaian listoillensa.

Catwalkilla Kaia debytoi viime syksynä Calvin Kleinin näytöksessä.

Syyskuussa 85 vuotta täyttävän Lagerfeldin vauhti ei näytä hiipuvan, ja Lagerfeld ilmoitti tammikuussa ryhtyneensä yhteistyöhön Kaian kanssa. Nuori mallin alku ja muotimaailman visionääri ovat luoneet yhteisen kapselimalliston, Karl X Kaia.
Kaia Gerber kertoo Karl Lagerfeldin sivuilla julkaistussa tiedotteessa, että työskenteleminen Karl Lagerfeldin kanssa on hänen unelmansa.

Kaia kertoo myös, että jos ei nyt työskentelisi mallina, olisi hän koulun penkillä. Gerber täyttää syyskuussa 17 vuotta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt