MyStyle

Ei enää huonoja tukkapäiviä – oikea hiusharja pelastaa kampauksesi, ja näin löydät sen

Julkaistu:

Me Naiset
Hyvä hiusharja tekee muutakin kuin selvittää takut. Oikean harjan avulla hiukset saa viimeisteltyä juuri oman vision mukaisesti – ja huonot tukkapäivät jäävät historiaan.

Cailapin lapioharja istuu kivasti käteen ja sopii puolipitkille ja pitkille hiuksille. Harjan kahvassa on mukana puhdistuspiikki, 10,90€.

Luotettava lapio

Reilunkokoinen lapioharja sopii föönauksessa pitkälle tukalle, kun tavoitteena on sileä ja suora lopputulos. Harjan antistaattisuuden ansiosta myös sähköinen tukka talttuu kevyellä harjauksella. Lapioharja toimii erityisesti märkään tukkaan. Harjasten päissä olevat pienet pallot hierovat kivasti päänahkaa.


Glitterin isolla pyöröharjalla saa näyttävää volyymia ja pitkään tukkaan myös kiharoita, 9,90€.

Föönin paras kaveri

Ilmava ja iso tukka syntyy parhaiten klassisella pyöröharjalla. Sillä saa tehtyä hartiamittaiseen polkkaan ja sitä pidempiin hiuksiin sekä suorat että taitetut latvat. Koolla on paljonkin merkitystä: pieni pyöröharja sopii etuhiusten muotoiluun, iso toimii parhaiten volyymin hankkimiseen ja hiusten suoristamiseen.


EVO:n Hank 35 Ceramic Vent Radial Brush -harjan nylonharjakset jättävät hiukset erityisen sileiksi, 34€.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tehomuotoilija

Jotta keraamisesta harjasta saa kaikki tehot irti, se tarvitsee rinnalleen välttämättä föönin: harjan pohja varaa itseensä lämpöä, jonka avulla hiukset kuivuvat nopeammin ja harja toimii kuin lämpölaite. Harja jättää hiuksiin sileän pinnan, ja se sopii erityisesti suoristamiseen kaikille hiustyypeille.


Tekin iso ovaaliharja on yhdistelmä villisian- ja nylonharjaksia. Harja sopii erinomaisesti ponnareiden ja nutturoiden tekemiseen, 24,10€.

Takkujen taltuttaja

Ovaalinmuotoinen tyynyharja on hentojen hiusten hellä apulainen. Se selvittää kuivat hiukset rikkomatta hiusta. Tyynyharja sopii myös tukan kevyeen tupeeraukseen. Valitse harja, jossa on mukana villisian harjaksia: ne levittävät luonnolliset öljyt hiuspohjasta latvoihin ja poistavat hiuksista epäpuhtaudet ilman, että tukka näyttää rasvaiselta.

Lue lisää

Joko olet kuullut ”varjohiuksista”? Uuden värjäystavan ansiosta kampaajalla voi käydä harvemmin

Pitkät vai pätkäistyt? 6 kuvaesimerkkiä osoittaa, miten polkkatukka vaikuttaa ulkonäköön

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt