MyStyle

Tämän hetken parhaat takit – 3 mallia, jotka ovat taatusti trendikkäitä syksyllä 2018

Julkaistu:

My Style
On aika päivittää ulkovaatteet syksyyn. Esittelemme kauden kolme parasta takkimuotia, eikä yksikään näistä ole bomber.
Olemme Elle-lehden inspiroimana käyneet läpi eri vaateketjujen syysmallistoa sekä huippumuotimerkkien catwalkilla esittelemää syys-talvi -mallistoa. Tänä syksynä on kolme takkimallia, jotka määrittelevät kauden takkimuotia, ja esittelemme ne tässä.

1. Kirkkaat kasarituulitakit

Väistykää bomberit, tuulitakki on täällä taas!

Kerroimme heinäkuussa, että kahisevat ja kirkkaan eri väreissä koreilevat tuulitakit ovat jälleen muodissa, ja ne ovatkin yksi syksyn trendikkäimmistä takkivaihtoehdoista. Tämä varmasti ilahduttaa tuulipukukansana tunnettuja suomalaisia – emme olekaan olleet täysin väärässä siinä, että mukava voi myös olla muodikasta!

Trendin aloittajiin kuuluu ainakin Gucci, jonka kevään 2018 catwalkilla nähtiin paljon tuulipukuja. Tämän jälkeen monet urheiluvaatemerkit, kuten Nike ja Reebok, toivat markkinoille löysiä, värikkäitä ja kuosillisia tuulipukuja.


1. Farkkutakki jännillä yksityiskohdilla

Jo jonkin aikaa on ollut trendikästä pukeutua hieman överisti päästä varpaisiin denimiin. Tänä syksynä ikitrendikäs denim kuitenkin tuunataan jännillä yksityiskohdilla tai farkkutakki voi olla mitä kirkkaimmissa väreissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Denim näkyi vahvasti myös, kun viime talvena eri muotiviikoilla esiteltiin muotibrändien syys-talvi-mallistoa. Denim on 130 vuotta vanha keksintö, joten kunnon farkkutakkiin investoiminen kannattaa aina.


3. 1970-luvun takki vyöllä

Trenssi vyöllä on aina trendikäs, aivan kuten farkkutakkikin. Viime talvena monissa muotinäytöksissä näkyikin pitkiä ja lyhyempiä trenssejä sekä takkeja, jotka oli vyötäröltä sidottu vyöllä.

Retromuoti on ollut nosteessa jo jonkin aikaa, ja Elle sanoo, että syksyn yksi parhaista takkitrendeistä on inspiroitunut 1970-luvusta. Takki on trenssiä lyhyempi, hieman pepun yli, ja se sidotaan vyötäröltä vyökiinnityksellä. Retroista retroin vakosametti on myös syksyn paras kuosi, kuten kerroimme aiemmin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat