MyStyle

Kenellä tahansa on varaa (mutta ei välttämättä pokkaa) tähän Kylie Jennerin trikooasuun

Julkaistu:

MyStyle
Kylie Jenner on totuttu näkemään eri luksusmerkkien vaatteissa. Tämä trikootyyli poikkeaa kuitenkin täysin aiemmasta.
Sporttimuoti on nyt trendikkäämpää kuin koskaan aiemmin. Kesän olemme saaneet ihastella esimerkiksi sporttista pyöräilyshortsimuotia.

Kardashianit ovat yksi suurimpia sporttimuodin edelläkävijöitä, vaikkakin tyyli-ikoni Bella Hadidilla taisimme nähdä polven yli pätkäistyt trikooshortsit ensimmäisiä kertoja. Vaikka Kardashianit olisivat trendin aloittaneet, viimeistään Hadidin esiintyminen pyöräilyshortseissa sinetöi sen, että pyöräilyshortsit ovat megatrendikkäät.

Kerroimme viime viikolla Kylie Jennerin sporttilookista, joka on todella viety uudelle tasolle. Hadidin pyöräilyshortsit eivät ole mitään verrattuna Jennerin trikooasuun, jota haalariksikin voi kutsua.

Uusi kuva todistaa jälleen, että sporttimuodin ei tarvitse olla mukavaa. Vai voisitko sinä kuvitella joogaavasi tai urheilevasi tässä asussa?
Kylie Jenner nähdään todella harvoin asuissa, joihin ihan ”Maija Meikäläiselläkin” on varaa. Jos rakastat Jennerin tyyliä, tämän Fashion Novan asun saa hankittua itselleen alle 25 dollarilla eli noin 22 eurolla. Asiasta kertoi Seventeen-lehti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jennerillä olevat Adidaksen Falcon-lenkkarit on valitettavasti myyty verkkokaupasta loppuun. Samaa kenkää löytyy kuitenkin muissa väreissä. Kengät saa omakseen 109 eurolla.


Vai haluatko kopioida Kylie Jennerin tyylin mieluummin jollakin näistä haalareista?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt